Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost surprins cu o caroserie de Maserati in teste

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost surprins cu o caroserie de Maserati in teste
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Noul Purosangue a fost surprins cu o caroserie de Maserati in teste
Distribuie pe Facebook

Debutul modelului proiectat pentru a concura in special impotriva actualului Urus ar putea avea loc chiar anul viitor.

Koengisegg, McLaren, Bugatti si, evident, Ferrari. Ii poti incadra, aproape pe toti, pe degetele de la doar o singura mana: sunt producatorii de lux care nu ofera, inca, si un SUV.

Pe viitor insa, situatia unora dintre aceste companii se va schimba complet, la 360 de grade, dupa cum o demonstreaza si urmatoarele fotografii.

Constructorul din Maranello, care pana acum nici nu voia sa auda de SUV-uri, este tot mai aproape de lansarea unui rival pentru Lamborghini Urus. Unul cu numele Purosangue.

Surprins, din nou, in teste, controversatul model de la Ferrari foloseste, exact ca ultima oara, de altfel, o caroserie modificata de Maserati.

Aspectul estetic, fie ca este vorba de cel exterior sau de cel interior, nu reprezinta insa singurul mister. O mare necunoscuta raman si optiunile care vor forma gama de motorizari.

Un benzinar V8 de 3.9 litri si aproximativ 650 de cai putere ar putea fi alegerea ideala pentru viitorul Purosangue, dar... ramane de vazut.

De altfel, de vazut ramane si data la care primul SUV din istoria marcii Ferrari va deveni realitate. Unele voci vorbesc despre 2022, astfel ca asteptarea nu va mai dura mult.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2021