Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost surprins in teste cu o caroserie modificata de Maserati

Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV. Noul Purosangue a fost surprins in teste cu o caroserie modificata de Maserati
  • Ferrari nu a glumit cand a spus ca lanseaza un SUV
  • Noul Purosangue a fost surprins in teste cu o caroserie modificata de Maserati
Distribuie pe Facebook

Modelul companiei cu sediul in Maranello ar putea debuta oficial pe parcursul lui 2022, potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

Anuntat inca de acum trei ani, primul SUV de la Ferrari incepe sa prinda tot mai mult contur. Surprins, in teste, pe strazile Batranului Continent, modelul companiei cu sediul in Maranello se remarca in continuare prin caroseria de Maserati.

Noul prototip al viitorului concurent pentru Lamborghini Urus vine insa, de aceasta data, cu un set de blocuri optice, la nivelul partii frontale, imprumutat de la Roma.

Un alt detaliu interesant il reprezinta garda la sol extrem de joasa, "oferita" alaturi de jante supradimensionate, aparent cu diametrul de pana la 23 de inch. Plus un design similar celui adoptat de prototipul fotografiat la inceput de martie.

Asteptat sa ajunga in showroom-uri pe parcursul anului 2022, primul SUV de la Ferrari ar putea imprumuta de la Roma inclusiv motorizarea V8 biturbo de 3.9 litri.

Modelul companiei cu sediul in Maranello va primi insa si un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, conceput in jurul unui benzinar cu sase cilindri. Cu mai mult sau mai putin noroc, clientii vor avea la dispozitia chiar si un V12 aspirat.

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Lamborghini Urus, dar si Aston Martin DBX, primul SUV de la Ferrari va costa peste 200.000 de euro.

Ferrari Purosangue pe drumurile publice

Ferrari Purosangue pe drumurile publice

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari Purosangue pe drumurile publice
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2021