Ford a scos pe strazi noul Focus. Caroseria a primit un camuflaj prin care se vede ABSOLUT TOT

Ford a scos pe strazi noul Focus. Caroseria a primit un camuflaj prin care se vede ABSOLUT TOT
  • Ford a scos pe strazi noul Focus
  • Caroseria a primit un camuflaj prin care se vede tot
  • Debutul oficial va avea loc in 2018
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Ford Focus a fost surprinsa din nou in teste. De-aceasta data cu mai toate detaliile la vedere.

Chiar daca nu este nimic oficial la acest moment, se pare ca Ford pune la punct ultimele detalii legate de urmatoarea generatie a modelului Focus. Sau cel putin asa reiese din cele mai recente imagini spion, care scot la iveala mai multe elemente de design.

Surprinsa din nou in teste, viitoarea compacta de origine americana iese in evidenta printr-o grila frontala de dimensiuni generoase, care ne duce cu gandul la sportivele Aston Martin. in schimb, farurile ne aduc aminte de ultimele produse marca Volvo.

Noul Ford Focus - Poze Spion

Numeroase modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul partii posterioare, camuflajul multicolor al acestui Ford Focus ascunzand partial stopurile alungite, mai nou, pe orizontala. Printr-o restilizare subtila a trecut, totodata, si spoilerul spate.

Daca exteriorul nu a suferit insa schimbari majore, situatia se va schimba cel mai probabil la interior. Potrivit ultimelor date, viitoarea compacta americana va imprumuta unele caracteristici de la Fiesta, precum display-ul pozitionat in partea superioada a bordului.

Aceleasi voci sugereaza inclusiv ca urmatorul Ford Focus va creste in dimensiuni, astfel ca pasagerii vor avea la dispozitie mai mult spatiu ca oricand. Atat pentru ei insisi, cat si pentru bagajele pe care planuiesc sa le stocheze in portbagajul noului lor automobil.

In ceea ce priveste gama de motorizari, exista anumite informatii neoficiale conform carora viitoarea compacta americana va oferi o larga varietate unitati pe benzina si motorina, in trei sau patru cilindri. Lor li se vor alatura cutii manuale sau automate, cu dublu ambreiaj.

Noul Ford Focus ar putea debuta oficial la inceputul anului 2018, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Detroit in perioada 14 si 28 ianuarie. In cazul in care aceasta ipoteza se va adeveri, premiera europeana va avea loc in martie, la Geneva.

Noul Ford Focus - Poze Spion

Noul Ford Focus - Poze Spion

Noul Ford Focus - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noul Ford Focus - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2017