Foto Spion: Noul BMW Seria 4 Convertible pozeaza cabrio, intr-un rosu incantator

Foto Spion: Noul BMW Seria 4 Convertible pozeaza cabrio, intr-un rosu incantator
  • Noul BMW Seria 4 Convertible soseste la vanzare inainte de sfarsitul anului
  • Viitorii clienti vor avea la dipozitie aceleasi motorizari de la versiunea Coupe
  • Acoperisul retractabil oferit de automobilul bavarez este unul de tip hardtop
Distribuie pe Facebook

Surprins din nou in modul decapotat si in prezenta unui minimum de camuflaj, noul BMW Seria 4 Convertible se anunta inca de pe acum un adevarat "hot" de priviri. Mai ales atunci cand este servit in compania nuantei exterioare Melbourne Red si a pachetului optional M Sport, asa cum se intampla in cazul de fata.

Chiar daca pana la debutul sau au mai ramas doar cateva luni, iar aspectul sau exterior nu mai reprezinta chiar un mister pentru nimeni, viitorul BMW Seria 4 Convertible continua sa iasa in public acompaniat de camuflajul sau de la nivelul caroseriei. Sau ce-a mai ramas din el, mai bine zis.

De asemenea, nu lipseste din meniul de fata nici pachetul optional M Sport, in timp ce nuanta exterioara Melbourne Red contribuie la transformarea prototipului surprins intr-o aparitie cu adevarat speciala.

BMW Seria 4 Convertible in rosu

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile oficiale lipsesc in continuare si la acest moment, insa nu trebuie sa fii chiar un geniu sa realizezi ca viitorul BMW Seria 4 Convertible se va bucura de aceleasi propulsoare precum recent lansatul BMW Seria 4 Coupe. Propulsoare cu patru si sase cilindri in linie, atat pe benzina si motorina, ce vor oferi si de-aceasta puteri maxim cuprinse intre 184 si 313 CP.

Revenind insa la exemplarul surprins recent, cele doua tips-uri ale sistemului de evacuare ne duc cu gandul la versiunea de top 435i, versiune pusa in miscare de un propulsor turbo de trei litri, cu sase cilindri in linie, 306 cai putere si 400 Newton-Metri.

Noul BMW Seria 4 Convertible este asteptat sa intre in productia de serie incepand cu luna noiembrie a acestui an, evenimentul auto in cadrul caruia va avea loc premiera sa mondiala ramanand insa un mister neelucidat pana la acest moment.

BMW Seria 4 Convertible in rosu

Distribuie pe Facebook
mai multe