Greu de... diferentiat: Noua masina de la Volkswagen arata identic cu cea actuala. POZE REALE

Greu de... diferentiat: Noua masina de la Volkswagen arata identic cu cea actuala. POZE REALE
  • Noul VW Polo a fost surprins recent complet necamuflat
  • Subcompacta germana prezinta un design exterior familiar
  • Debutul public va avea loc in toamna, la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

In loc sa il redeseneze de la zero, Volkswagen a preferat sa aleaga calea usoara si sa transforme noul Polo intr-un soi de facelift. Sau cel putin aceasta reiese din ultimele fotografii spion ale viitoarei subcompacte germane.

Faptul ca Volkswagen pregateste o noua generatie a micului Polo, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: respectiva informatie a fost facuta publica inclusiv de oficialii companiei germane, prin intermediul unui scurt teaser video.

Ce nu ne-au spus insa acestia este ca viitoarea lor subcompacta va semana destul de mult cu modelul actual. De fapt, tot ce au facut designerii marcii din Wolfsburg a fost sa uneasca noile faruri cu grila radiatorului si, ca sa fim corecti, sa redeseneze usor spoilerele fata / spate.

Daca exteriorul a scos deja capul in lume si o intreaga lume l-a vazut, interiorul ramane in continuare un mare mister. La fel si raspunsul la intrebarea daca urmatoarea generatie a micului Polo va primi sau nu din partea Volkswagen ceasurile digitale Active Info Display.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, reamintim ca viitoarea subcompacta germana va fi construita pe aceeasi plaforma modulara MQB-A0 precum ultimul SEAT Ibiza, in timp ce propulsia va fi asigurata de unitati turbo atat cu trei, cat si cu patru cilindri in linie.

Asa cum precizam inclusiv anterior, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Polo va intra in productia de serie chiar luna viitoare. Drept urmare, lansarea publica va avea cel mai probabil loc in toamna, in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt.

Tot atunci vom afla si data la care viitoarea subcompacta germana va ajunge in showroom-uri. Lista cu preturi reprezinta o alta necunosta care speram sa devina cunoscuta odata cu evenimentul anterior mentionat, programat sa se desfasoare in perioada 14 - 24 septembrie.

VW Polo - Noi poze spion

VW Polo - Noi poze spion

VW Polo - Noi poze spion

VW Polo - Noi poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2017