Noul Polo este aici. Compacta Volkswagen a fost scoasa la iveala de oficialii nemti

Noul Polo este aici. Compacta Volkswagen a fost scoasa la iveala de oficialii nemti
  • Volkswagen anunta debutul noului Polo
  • Compacta germana trece la platforma MQB
  • Restul datelor oficiale lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Volkswagen va prezenta in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 14 si 24 septembrie, o noua generatie a modelului Polo.

Sau cel putin asa sunau ultimele zvonuri cu privire la viitoarea compacta germana, surprinsa pana acum in numeroase ipostaze - inclusiv complet necamuflata, cu diferite ocazii.

Zvonuri care nu par deloc departe de adevar daca tinem cont ca oficialii Volkswagen tocmai au publicat un prim material video de promovare cu urmatoarea generatie a modelului Polo in rol principal.

Din pacate, respectivul film de 26 de secunde nu doar ca ne pune fata in fata cu un exemplar camuflat al viitoarei compacte germane, ci omite si cele mai importante detalii despre aceasta.

Altfel spus, singura informatie pe care o primim referitor la urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Polo este ca la baza se va afla deja familiara platforma modulara MQB.

Informatie oferita, de altfel, si de zvonurile anterioare - zvonuri ce anuntau inclusiv o gama de motorizari formata din unitati pe benzina si motorina atat cu trei, cat si cu patru cilindri in linie.

Pentru moment, nimeni nu spune inca daca viitoarea compacta germana va urma sau nu modelul noului Golf Facelift si va dispune de instrumentarul digital de bord introdus odata cu actualul Passat.

Raspunsul la aceasta intrebare, dar si confirmarea sau informarea zvonurilor anterioare le vom afla inainte de sfarsitul acestui an, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 14 si 24 septembrie.

Cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Polo va avea de infruntat adversari traditionali precum Opel Corsa, Renault Clio si un Ford Fiesta mai atragator ca oricand.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2017