I se mai spune si X6-le saracului. Fa cunostinta cu noul Kodiaq GT, primul SUV coupe din istoria Skoda

I se mai spune si X6-le saracului. Fa cunostinta cu noul Kodiaq GT, primul SUV coupe din istoria Skoda
  • Skoda lucreaza la un SUV coupe pe baza modelului Kodiaq
  • Primele prototipuri au fost surprinse deja in teste
  • Noul automobil se va vinde exclusiv pe piata din China
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata versiune Coupe a modelului Skoda Kodiaq a fost surprinsa recent pentru prima oara in teste, incercand sa se ascunda de privirile curiosilor in "pielea" unei Mazda CX-5 de prima generatie.

Chiar daca prima care a facut un pas concret in aceasta directie, Renault nu este nici pe departe singura companie de volum care pregateste lansarea pe piata a unui SUV Coupe. Printre producatorii de masini care au un astfel de automobil in planurile de viitor se numara si Skoda, marca aflata in portofoliul Volkswagen.

Alternativa mult mai ieftina la modelul BMW X6 pe care constructorul ceh din Mlada Boleslav o pregateste va avea cel mai probabil la baza platforma modulara MQB si, potrivit ultimelor informatii neoficiale, va fi comercializata sub denumirea Kodiaq GT. Exclusiv in China, daca strategia actuala a conducerii nu se schimba.

In ceea ce priveste departamentul estetic, primele prototipuri surprinse in teste scot la iveala un design familiar, ascuns partial sub un camuflaj care imprumuta elemente de la prima generatie a crossoverului Mazda CX-5. Pentru moment, fotografii spion nu au reusit sa prinda in imagini si cabila viitorului automobil.

Revenind acum la partea tehnica, mult anticipata versiune Coupe a modelului Skoda Kodiaq este asteptata in showroom-uri alaturi de un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri si doua arome diferite la nivel de performanta. Mai precis, clientii vor avea de ales intre puteri maxime de... 186 CP sau 220 CP.

Daca este sa dam crezare zvonurilor care circula pe internet la momentul de fata, o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj va fi oferita in dotarea standard indiferent de echipare, in timp ce tractiunea integrala va insoti doar variantele superioare. Ca se vor adeveri ori ba aceste premonitii, ramane de vazut.

Skoda Kodiaq Coupe

Skoda Kodiaq Coupe

Skoda Kodiaq Coupe

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2018