Imaginile care au starnit hohote de ras. Noua masina de la BMW are o grila frontala care arata ca si carcasa unui PC

Imaginile care au starnit hohote de ras. Noua masina de la BMW are o grila frontala care arata ca si carcasa unui PC
  • Imaginile care au starnit hohote de ras
  • Noua masina de la BMW are o grila frontala care arata ca si carcasa unui PC
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge in showroom-uri chiar pe parcursul urmatoarelor saptamani ori luni, pana la sfarsitul acestui an.

BMW pregateste lansarea unui nou X3, cea de-a patra generatie a popularului SUV de clasa medie din Munchen fiind asteptata sa creeze nenumarate controverse - in special din pricina grilei frontale. Care seamana extrem de bine cu o carcasa de PC - Torrent, oferita de suedezii de la Fractal.

Asteptat sa isi faca aparitia in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, inainte ca si 2024 sa devina istorie, acelasi vehicul isi va mai intampina viitorii cumparatori - la nivelul departamentului exterior, alaturi de lumini de zi sub forma literei L, pe cand interiorul va aduce in prim plan un display curbat masiv.

Din punct de vedere tehnic, noul X3 se va putea lauda cu o gama variata de unitati pe benzina si motorina - unele insotite de tehnologia MHEV, altele acompaniate de un motor electric in cadrul unui ansamblu PHEV. BMW va oferi - mai mult sau mai putin surprinzator, si un iX3 pe baterii.

BMW X3 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2024