Imaginile care fac BMW sa tremure de frica. Masina cu motor de 2.0 litri si 653 CP, surprinsa in teste pe strazile Germaniei

Imaginile care fac BMW sa tremure de frica. Masina cu motor de 2.0 litri si 653 CP, surprinsa in teste pe strazile Germaniei
  • Imaginile care fac BMW sa tremure de frica
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 653 CP, surprinsa in teste pe strazile Germaniei
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze 3.5 secunde. Cel mult.

Opt luni si jumatate. Doar atat a trecut de cand conducerea companiei Mercedes a prezentat - in fata lumii intregi, generatia cu numarul cinci a masinii oferite sub denumirea de C-Class, insa inginerii producatorului din Stuttgart nu pierd vremea, ci lucreaza deja - de zor, la varianta de inalta performanta comercializata alaturi de indicativul 63 AMG.

Programata sa debuteze - aparent, pe parcursul anului 2022, respectiva versiune a fost surprinsa din nou in teste, saptamana aceasta - cu cateva zile in urma. Insotita de un camuflaj omniprezent la nivelul caroseriei.

Mercedes C63 AMG - Poze spion

Fotografiata cu celebra grila Panamericana, cu prizele supradimensionate de aer si - totodata, cu evacuarea cvadrupla la vedere, viitoarea varianta 63 AMG a proaspat lansatului Mercedes C-Class promite sa atraga toate privirile celor din jur. Nu insa design-ul exterior va reprezenta principalul punct de atractiie al masinii gandite sa concureze cu M3.

Vestile bune culmineaza - in cazul versiunii de inalta performanta, cu sistemul de propulsie plug-in hybrid capabil sa livreze, rotilor de pe ambele punti, pana la 653 CP, conform ultimelor informatii si detalii oficiale.

Intr-o alta ordine de idei, urmatoarea generatie a masinii vandute de oficialii marcii Mercedes sub numele de C 63 AMG va miza pe o unitate turbo de doi litri si 449 de cai putere. Acesteia i se va alatura un motor electric - cu 204 cai putere si propria cutie de viteze, rezultatul final constand - de ce nu, si intr-un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.5 secunde.

Mercedes C63 AMG - Poze spion

Mercedes C63 AMG - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe