Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, surprinsa in teste cu interiorul la vedere

Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, surprinsa in teste cu interiorul la vedere
  • Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor
  • Noua masina, surprinsa in teste cu interiorul la vedere
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o gama variata de motorizari pe benzina - unele cu doar patru cilindri in linie, altele de tip V6.

Consumatorii de masini italiene vor avea la dispozitie - incepand chiar din acest an, o noua optiune, inginerii companiei Maserati punand la punct, in prezent, ultimele detalii ale mult anticipatului SUV cunoscut sub denumirea (de) Grecale. Programat sa debuteze in urmatoarea perioada de timp, viitorul concurent al trio-ului compus din Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC a fost surprins - zilele trecute, pentru prima data, cu interiorul la vedere, spre disperarea sefilor producatorului din Modena.

Acompaniata de o tapiterie realizata din piele de culoare neagra - livrata, la pachet, alaturi de unele cusaturi contrastante, cabina respectivei creatii atrage numaidecat atentia prin display-ul central despartit, de comenzile cutiei de viteze, in doua zone de lucru diferite, dupa cum reiese si din imaginile reusite de fotografii spion.

Nenumarate priviri ar trebui sa atraga - de ce nu, si instrumentele de bord digitale din spatele volanului cu design in trei spite si, aparent, comenzi tactile, dar si ceasul cu afisaj analog prezent deasupra gurilor de ventilatie ce lasa impresia ca nu se mai sfarsesc. De cealalta parte a portierelor, la exterior, noul Maserati Grecale continua sa utilizeze un camuflaj multicolor, ce acopera si jantele cu cinci spite - nu insa, din fericire, si evacuarea cvadrupla caracteristica acestui prototip surprins in teste.

Programata sa debuteze in primavara - dupa cate se spune, alternativa italienilor la trio-ul compus din Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC ar putea fi disponibila alaturi de o gama variata de propulsoare pe benzina, respectiva masina a producatorului din Modena urmand sa isi intampine clientii in compania unor unitati I4 si V6.

Maserati Grecale - Poze spion

Maserati Grecale - Poze spion

Maserati Grecale - Poze spion

Maserati Grecale - Poze spion

Sursa Foto: Auto Express

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2022