Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW

Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW
  • Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor
  • Surpriza pregatita sefilor de la Audi, Mercedes si BMW
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge pe strazi chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Cunoscuta publicului larg in special pentru superbele sale sportive - atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere estetic, cu doar doua portiere, celebra companie Maserati pregateste lansarea pe piata a unui nou... SUV. Este vorba, se pare, despre mult anticipata gama comercializata sub denumirea de Grecale, care va concura impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 si Mercedes GLC.

Maserati Grecale - Poze noi

Ingredientele respectivei retete nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, cel putin din punct de vedere oficial, insa numeroase voci sustin ca viitoarea masina a italienilor va fi construita pe aceeasi arhitectura cu tractiune spate precum actuala Alfa Stelvio.

De la gama mentionata anterior, in randul de mai sus, ar putea proveni inclusiv o parte dintre motorizari, printre care si benzinarul V6 de 510 CP de pe versiunea de performanta Quadrifoglio. Noul Maserati Grecale este asteptat sa ofere clientilor sai atat o varianta electrificata, cat si un sistem de propulsie suta la suta electric, cu optiunea din urma confirmata insusi de conducerea companiei producatoare.

Vestile referitoare la pretul viitoarei masini a italienilor completeaza lista celor mai mari mistere de la momentul de fata, insa concurentul trioului format din Audi Q5, BMW X3, plus Mercedes GLC ar trebui sa ajunga in showroom-uri pana la sfarsitul anului 2021.

Maserati Grecale - Poze noi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2021