L-au pozat in fabrica, spre disperarea nemtilor. Acum toata lumea stie cum arata noul PORSCHE 911 TURBO S

L-au pozat in fabrica, spre disperarea nemtilor. Acum toata lumea stie cum arata noul PORSCHE 911 TURBO S
  • Poza in fabrica
  • Detalii specifice unui Turbo S
  • Debuteaza oficial la Geneva
Distribuie pe Facebook

Noul Porsche 911 Turbo S a fost fotografiat, fara pic de camuflaj, in ceea ce pare uzina din Stuttgart. Cel mai puternic 911 de pana acum ar urma sa aiba in jur de 650 de cai putere.

Nemtii de la Porsche au tot scos in teste prototipurile noului 911 Turbo S - versiunea de top a celebrului model sport - insa asteapta Salonul Auto de la Geneva, de la inceputul lunii martie, pentru a-l lansa oficial. Numai ca, asa cum se intampla de cele mai multe ori, curiosii le-au cam dat planurile peste cap.

Asta pentru ca pe internet tocmai au aparut trei imagini, surprinse din cate se pare in uzina din Stuttgart, cu noul 911 Turbo S in versiune de productie. Asadar, fara pic de camuflaj.

Porsche 911 Turbo S - poze spion

Masina in cauza este finisata intr-o nuanta de rosu si se pot observa cateva dintre detaliile de design specifice unui Turbo S. Ne referim aici la barele de protectie exclusive, semnalizari cu LED, praguri aerodinamice, prize de aer negre pe laterale, o aripa spate controlata electronic, denumirea modelului in partea inferioara a portierelor si, desi nu se vede in aceste imagini, un sistem de evacuare diferit.

Constructorul german de automobile nu a oferit prea multe detalii tehnice despre noul 911 Turbo S, insa cele mai multe voci sustin ca ar urma sa avem de-a face cu un propulsor twin-turbo de 3.8 litri care sa dezvolte 650 de cai putere si 799 Nm cuplu. Acesta va fi conectat la o transmisie automata cu opt trepte si dublu ambreiaj si, desigur, la o tractiune integrala oferita inca din standard.

Porsche 911 Turbo S - poze spion

Numai asa va putea atinge 100 de km/h in circa 2.6 secunde si sa aiba o viteza maxima de 330 km/h.

In plus, Porsche echipeaza noul 911 Turbo S cu o suspensie activa, directie integrala si frane carbon-ceramice cu etriere cu 10 pistoane. Pe lista de dotari optionale va fi inclusa si o suspensie sport care coboara garda la sol cu pana la 10 milimetri.

Porsche 911 Turbo S - poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe