L-au prins cu usa deschisa si au profitat din plin de ocazie. Uite cum arata la interior noul BMW Seria 8

  • Noul BMW Seria 8 Cabrio a fost surprins in teste
  • Fotografii spion au resit sa pozeze inclusiv interior
  • Automobilul bavarez nu a renuntat inca la camuflaj
Distribuie pe Facebook

BMW continua testele cu urmatoarea generatie a modelului Seria 8. De-aceasta data versiunea decapotabila este cea ajunsa in centrul obiectivelor camerelor foto.

Vremea capricioasa de acum cateva saptamani nu mai reprezinta decat o amintire neplacuta, primavara intrandu-si pe deplin in drepturi si aducand intr-un final temperaturi ridicate, plus soare cat cuprinde. Sunt zile extrem de frumoase, pe placul soferilor de automobile decapotabile, zile de care au profitat inclusiv inginerii BMW pentru a scoate in teste versiunea cu plafon retractabil a urmatoarei generatii Seria 8.

BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior

BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior

Din pacate, prototitul surprins de curand pe strazile Europei ascunde cele mai interesante elemente ale caroseriei in doua portiere, cu exceptia acoperisului realizat - exact ca in cazul modelului Mercedes S-Class Cabriolet, cu care va si concura de altfel, dintr-un material textil. Vestea buna este ca fotografii spion au reusit sa pozeze indeaproape interiorul care scoate la iveala o configuratie clasica, de tip 2+2.

In partea frontala a cabinei, acolo unde va avea loc cea mai mare parte a distractiei, primul BMW Seria 8 cu plafon retractabil din istorie prezinta instrumente de bord digitale si scaune imbracate in piele de culoare neagra, cusuta cu ata contrastanta. Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din meniu nici volanul multifunctional cu design in trei spite ori display-ul de dimensiuni generoase destinat sistemului de infotainment.

Urmand a fi construit pe aceeasi platforma cu Seria 7, viitorul concurent al modelului Mercedes S-Class Cabriolet ar putea gazdui in compartimentul motor o serie de unitati turbo cu sase cilindri in linie sau V8. Mai mult decat atat, clientii vor avea de-aceasta data la dispozitie si o varianta de inalta performanta M8, echipata cu un propulsor de 4.4 litri si peste 600 de cai putere, daca este sa dam crezare zvonurilor...

BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior

BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior

BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior

BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior

BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW Seria 8 Cabrio - Poze interior
mai multe