Masina Anului 2022 in Lume ar putea primi curand o versiune cu 585 de cai sub capota. Noua varianta de performanta, surprinsa pentru prima oara in teste

Masina Anului 2022 in Lume ar putea primi curand o versiune cu 585 de cai sub capota. Noua varianta de performanta, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Masina Anului 2022 in Lume ar putea primi curand o versiune cu 585 de cai sub capota
  • Noua varianta de performanta, surprinsa pentru prima oara in teste
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale ar trebui sa cuprinda inclusiv un set de jante de dimensiuni generoase. Acompaniat - pentru un maxim de sportivitate vizuala, de o pereche de spoilere agresiv stilizate si o suspensie sport - cu cativa centimetri mai joasa.

Prezentata publicului larg acum mai bine 12 de luni si incoronata relativ recent, cu aproape opt saptamani in urma, Masina Anului 2022 in Lume, prima generatie a celebrei electrice comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Ioniq 5 isi intampina clientii - zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul sud-coreean la dispozitia cumparatorilor sai se va numara, in viitorul nu foarte indepartat - ba dimpotriva!, si o varianta de performanta oferita sub indicativul Ioniq 5 N, alaturi de doua motoare.

Hyundai Ioniq 5 N - Poze spion

Hyundai Ioniq 5 N - Poze spion

Acompaniata de un total sinonim cu 585 de cai si 740 de Newton-Metri - daca alegem sa dam crezare ultimelor zvonuri si speculatii, respectiva reteta ar trebui sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 3.5 secunde. Viteza maxima ar putea urca - in schimb, pana la pragul de 260 km/h - pe cand autonomia ar trebui sa se invarta, teoretic, in jurul valorii de 424 de kilometri.

Surprinsa - de curand, in teste, aceeasi versiune de performanta a primului Ioniq 5 din istoria companiei Hyundai va mai beneficia - oarecum inutil de precizat, si de cateva elemente restilizate pentru un maxim de agresivitate vizuala. Impresionanta varianta pe nume Ioniq 5 N se va mai bucura - daca este sa privim asupra celorlalte masini din oferta producatorului sud-coreean, pe langa noua pereche de spoilere, setul de jante supradimensionate, volanul sport si scaunele cu suport lateral marit, si o suspensie mai joasa, si discuri de franare uriase.

Hyundai Ioniq 5 N - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2022