Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Noua generatie a ajuns mai devreme pe internet

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Noua generatie a ajuns mai devreme pe internet
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Noua generatie a ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul lunilor sau, de ce nu, saptamanilor urmatoare.

Prezentata publicului larg inca din 2012 si intrata in productie cu o intarziere de doi ani - din cauza unor probleme neprevazute, actuala generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Ford Mondeo se apropie cu pasi mari si repezi de finalul carierei sale. Aceasta va marca - de asemenea, si sfarsitul disponibilitatii celebrului produs pe piata din Europa, daca mai era cumva necesara o asemenea precizare.

Ford Mondeo - Poze spion

Cariera masinii cunoscute sub denumirea de Ford Mondeo va continua insa - dupa cum scrie astazi si presa de specialitate, pe piata din China, acolo unde urmatoarea generatie a celebrului produs dezvoltat pentru a concura impotriva lui Volkswagen Passat a ajuns pe internet.

Inspirata de Evos, viitoarea generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Ford Mondeo pare sa ia forma unui sedan cu alura de fastback si - mai important decat atat, garda la sol tipica unui crossover. Lista atractiilor exterioare cuprinde inclusiv o parte frontala agresiv stilizata, jante supradimensionate din aliaj si blocuri optice posterioare cu tenta fumurie - unite cu o banda iluminata de LED-uri, evident.

De cealalta parte a portierelor, reteta interioara nu reprezinta decat un mister, insa celebrul produs dezvoltat pentru a concura impotriva lui Volkswagen Passat este asteptat sa ofere - la nivelul plansei de bord, un display color cu o latime de pana la 1.1 metri, printre altele.

Sub capota, propulsia ar putea fi asigurata de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri - pe benzina, proiectata pentru a livra persoanei de la volan - prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, undeva in jurul a 245 de cai putere. Ramane de vazut, pe viitor, daca pe lista cu specificatii tehnice se va numara si un sistem de tractiune integrala.

Ford Mondeo - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2021