Masina misterioasa complet camuflata, in teste pe strazile din Iasi. Ce sa fie oare?

Masina misterioasa complet camuflata, in teste pe strazile din Iasi. Ce sa fie oare?
Un cititor ne-a trimis un set de imagini cu o masina camuflata pe strazile din Iasi. Acum, dilema este alta: ce masina sa fie oare?
Distribuie pe Facebook

Ionut M. din Iasi ne-a trimis niste poze surprinse in trafic cu o masina... misterioasa. E vorba de un SUV coupe complet camuflat cu numere de inmatriculare de Suedia. Noi am cercetat vehiculul si, desi initial credeam ca este vorba de un Jaguar, am ajuns la concluzia ca poate fi un Lynk & Co. Da, ai citit bine, asta este o marca chinezeasca ce vrea sa intre pe piata din Europa. Interesant este ca marca e detinuta de aceiasi chinezi care detin acum si Volvo, asa ca nu e de mirare ca prototipurile lor au numere de Suedia, tara in care se dezvolta si sunt testate.

Lynk & Co spion

Poate cineva ne contrazice si isi da seama ce masina este cu adevarat. Ce este de remarcat e faptul ca strainii au ales Romania ca pista de teste pentru masinile lor viitoare. Ceea ce nu este de mirare, in conditiile in care producatorii vor sa testeze automobilele in cele mai crunte conditii de aglomeratie, drumuri denivelate, drumuri neasfaltate sau pline de gropi. Speram doar ca acest Lynk & Co, sau ce masina o fi ea, sa iasa cu bine din Romania cea mereu surprinzatoare.

Lynk & Co spion

Distribuie pe Facebook
mai multe