Video Spion: Mercedes SLS AMG Black Series debarca la Nurburgring, suna asurzitor

Video Spion: Mercedes SLS AMG Black Series debarca la Nurburgring, suna asurzitor
Un prototip al viitorului Mercedes SLS AMG Black Series a fost surprins recent in complexul de la Nurburgring, zguduind imprejurimile Iadului cel Verde cu sunetul sau pur si simplu asurzitor.
Distribuie pe Facebook

Disponibila mai nou si intr-o versiune ceva mai performanta, botezata GT, actuala generatie a supercarului Mercedes SLS AMG este asteptata sa-si faca aparitia in perioada imediat urmatoare si intr-o varianta de-a dreptul extrema, ce va adopta indicativul Black Series.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acest model lipsesc in continuare cu desavarsire, insa conform ultimelor zvonuri reteta ce va da savoare viitorului automobil din Affalterbach va include, asa cum era de asteptat, un plus de putere si un minus de greutate.

Intr-o alta ordine de idei, tehnic vorbind, este posibil ca mult anticipatul Mercedes SLS AMG Black Series sa fie mai usor cu aproximativ 50 de kilograme decat versiunea standard, in timp ce puterea maxima stoarsa din propulsorul V8 de 6.3 litri ar putea urca pana la 610, 620 sau chiar 650 CP. De asemenea, cu o imbunatatire remarcabila se va alege si aspectul estetic, principala atractie urmand a fi reprezentata de kitul aerodinamic restilizat intr-un mod cat mai agresiv.

In ceea ce priveste data debutului, noul Mercedes SLS AMG Black Series va sosi fie inainte de sfarsitul acestui an, fie pe parcursul anului viitor.

Mercedes SLS Black Series la Nurburgring

Distribuie pe Facebook
mai multe