N-a stat pe ganduri si a pozat din toate unghiurile noua SKODA KAMIQ. Cum arata SUV-ul cehilor

N-a stat pe ganduri si a pozat din toate unghiurile noua SKODA KAMIQ. Cum arata SUV-ul cehilor
  • Kamiq este cel mai mic SUV din gama Skoda
  • Dezvoltat pe arhitectura MQB de la Volkswagen
  • Debuteaza oficial la Geneva
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins mai multe imagini cu noua Skoda Kamiq, un SUV de oras pe care constructorul din Mlada Boleslav il va prezenta oficial la inceputul lunii martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Ieri am trecut in revista cele mai importante lansari programate pentru Salonului Auto de la Geneva, care se va desfasura intre 5 si 17 martie, iar printre ele regasim si noul SUV al cehilor de la Skoda.

Este vorba despre Kamiq, un SUV compact, de oras, dar care va fi de fapt bun la toate dupa cum ii spune si numele. Kamiq este un cuvant care provine din limba inuitilor si care se refera la ceva ce se potriveste ca o manusa, indiferent de situatie.

2019 Skoda Kamiq

Pana acum, Skoda a publicat schitele oficiale dar si o poza cu interiorul. A fost treaba fotografilor amatori sa ne aduca imaginile cu exteriorul modelului ceh, prima data surprins pe o autostrada din Africa de Sud iar acum pe ceea ce pare a fi o sosea de mare viteza din Europa.

Din punct de vedere al design-ului, am vorbit deja despre blocurile optice frontale, duble, cu luminile de zi pozitionate deasupra farurilor, un artificiu de design la care Skoda apeleaza pentru prima data. Chiar daca in cazul prototipului din aceste imagini este acoperit cu o folie, stim ca intre cele doua stopuri este inscriptionat numele companiei si nu logo-ul Skoda.

2019 Skoda Kamiq

Un aspect interesant, de care nu ne-am dat seama pana acum, sunt dimensiunile noului Kamiq, care sunt mai mari decat ne asteptam. Dezvoltat pe arhitectura MQB de la Volkswagen, SUV-ul compact al cehilor are un ampatament de 2.651 de milimetri, iar pasagerii din spate au 73 de milimetri spatiu pentru genunchi. Portbagajul are un volum de incarcare de cel putin 400 de litri si de cel mult 1.395 de litri.

2019 Skoda Kamiq

In ceea ce priveste gama de motorizari nu avem o confirmare oficiala, dar cele mai multe zvonuri vorbesc despre doua versiuni ale unitatii pe benzina de 1.0 TSI, doua ale motorului de 1.5 litri TSI si de un agregat diesel de 1.6 litri TDI.

2019 Skoda Kamiq

Tractiunea fata s-ar putea sa fie singura disponibila, iar transmisia automata DSG cu sapte viteze sa fie disponibila optional pe nivelurile de echipare inferioare.

2019 Skoda Kamiq

2019 Skoda Kamiq

2019 Skoda Kamiq

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2019 Skoda Kamiq
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2019