Nemtii de la Opel au prins curaj. Noul Corsa este pregatit sa decimeze concurenta

Nemtii de la Opel au prins curaj. Noul Corsa este pregatit sa decimeze concurenta
  • Noul Opel Corsa a debutat in primul set de fotografii spion
  • Acesta a fost surprins in timp ce era testat pe drumurile publice
  • Noul supermini este gandit ca un rival direct pentru noul Ford Focus
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie a Opelului Corsa a fost surprinsa pentru prima data in timp ce era testata pe drumurile publice. Acest model va debuta in 2018 si este gandit ca un rival pentru noul Ford Fiesta.

Pentru a tine pasul cu vremurile in care traim, si mai ales cu competitia care este din ce in ce mai acerba, nemtii de la Opel s-au pus pe dezvoltarea unei noi generatii a modelului Corsa.

2018 Opel Corsa- Poze Spion

Aceasta a fost surprinsa in premiera in timp ce era testata pe drumurile publice, si judecand dupa cantitatea mare de camulflaj pe care o poarta, vorbim despre un prototip aflat in primele faze de dezvoltare.

2018 Opel Corsa- Poze Spion2018 Opel Corsa- Poze Spion

Asadar, se pot observa un set de faruri ceva mai subtiri decat ale actualului model, dar si dimensiunile vehicului care au ramas aproape la fel. Inafara de acestea, nu prea ne putem da seama cu ce va mai veni in plus supermini-ul celor de la Opel.

2018 Opel Corsa- Poze Spion

Stim totusi ca acesta are la baza o noua platforma care ii va influenta pozitiv greutatea totala, pasagerii vor avea mai mult spatiu interior, gama de motorizari va fi formata din propulsoare cu 3 si 4 cilindri, si cel mai probabil, noul Corsa va fi disponibil doar in versiunea cu 5 usi.

2018 Opel Corsa- Poze Spion

Asa cum spuneam si in titlu, constructorul german este pregatit sa isi decimeze concurenta cu acest nou model, care este gandit in primul rand ca un rival direct al noului Ford Focus, aflat si el deocamdata in teste.

2018 Opel Corsa- Poze Spion

Acesta din urma va fi lansat mai repede decat noul Corsa, care este asteptat sa debuteze de-abia in 2018.

2018 Opel Corsa- Poze Spion

Unele voci sustin chiar ca General Motors, concernul care detine pachetul majoritar de actiuni la Opel, va produce o versiune sedan, in 4 usi, a noului Corsa, pe care o va vinde pe piete precum China sub brand-ul Buick sau Chevrolet.

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2018 Opel Corsa- Poze Spion
mai multe