Noi imagini spion cu viitorul Mercedes S-Class, primele cadre cu interiorul - UPDATE VIDEO!

Noi imagini spion cu viitorul Mercedes S-Class, primele cadre cu interiorul - UPDATE VIDEO!
In mai putin de un an, germanii de la Mercedes vor lansa cea de-a noua generatie a celebrului S-Class. Momentul este cu atat mai important cu cat viitorul W222 va juca atat rol de nava amiral a constructorului din Stuttgart, cat si rol de inlocuitor al brandului Maybach.
Distribuie pe Facebook
Tocmai de aceea, conform ultimelor zvonuri, urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class ar putea fi disponibila in nu mai putin de sase versiuni diferite. Mai exact, pe langa obisnuitele modele standard si cu ampatament marit, viitorul automobil din Stuttgart ar urma sa soseasca si sub forma unui coupe, ce va inlocui actualul CL, respectiv sub forma unei variante Pullman. De asemenea, nu este exclus ca noul Mercedes S-Class W222 sa fie lansat si in doua versiuni convertible, dintre care una cu doua usi, iar cealalta cu patru.

Noi imagini spion cu viitorul Mercedes S-Class, primele cadre cu interiorul

In ceea ce priveste gama de motorizari, ne putem astepta ca viitoarea limuzina germana sa fie livrata atat in compania unor motoare cu combustie interna (in patru, sase, opt sau 12 cilindri), cat si alaturi de sisteme plug-in hybrid. Transmisia puterii catre rotile spate urmeaza a se face mai nou printr-o cutie automata cu noua rapoarte, detaliu care ar trebui sa reprezinte o premiera mondiala in acest segment. Mai mult de-atat, din pachetul tehnic nu va lipsi nici sistemul de tractiune integrala 4Matic.

Noi imagini spion cu viitorul Mercedes S-Class, primele cadre cu interiorul

Referitor la aspectul estetic, ultimele fotografii spion indica faptul ca noul Mercedes S-Class W222 se va bucura de un design cel putin la fel de impunator ca pana acum. Sub camuflajul exterior se ascunde o grila frontala mult mai proeminenta - pozitionata la un unghi aproape drept, faruri ce se intind aproape de capota si pana la nivelul aripilor fata, dar si o parte spate ceva mai 'curbata' comparativ cu generatiile anterioare.

Noi imagini spion cu viitorul Mercedes S-Class, primele cadre cu interiorul Noi imagini spion cu viitorul Mercedes S-Class, primele cadre cu interiorul

Asa cum era de asteptat, de o redesenare completa va avea parte si interiorul, primele cadre cu cockpitul automobilului german indicand prezenta unui ecran TFT de dimensiuni mai mult decat generoase, insarcinat cu afisarea instrumentelor de bord si a tuturor informatiile vitale. In plus, se poate observa si ca gurile de ventilatie centrale vor primi o cu totul alta forma si vor veni in numar de patru.

Noi imagini spion cu viitorul Mercedes S-Class, primele cadre cu interiorul



Update Video:

Mercedes S-Class - Video Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes S-Class W222: Noi poze spion
mai multe