Noua masina cu motor de 2.0 litri si 680 CP de la Mercedes, surprinsa complet necamuflata in teste

Noua masina cu motor de 2.0 litri si 680 CP de la Mercedes, surprinsa complet necamuflata in teste
  • Noua masina cu motor de 2.0 litri si 680 CP de la Mercedes...
  • ... surprinsa complet necamuflata in teste
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor 21 de saptamani. Pana la finalul anului 2022, daca mai trebuia spus.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de noua luni, inca de la sfarsitul toamnei trecute, actualul SL se vinde, zilele acestea, in diferite savori si configuratii. Printre optiunile puse de Mercedes-AMG la dispozitia cumparatorilor se va numara - in viitorul apropiat, si o varianta oferita sub indicativul 53 4MATIC+, alaturi de...

... un propulsor cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri. Respectivei unitati i se va alatura un motor electric - echipat cu propria cutie de viteze, cu doua trepte, solutia cu pricina conferindu-i persoanei de la volan un total de 680 CP.

Surprinsa - de curand, complet necamuflata, versiunea in cauza a mai pregatit si o pereche de spoilere agresiv stilizate, dotate cu prize supradimensionate la nivelul partii frontale si o evacuare cvadrupla in partea din spate a caroseriei, si un set de praguri laterale proeminente, eleron activ. Si jante cu design in cinci spite duble.

In interior - de cealalta parte a portierelor cu manere retractabile si a plafonului din material textil, primul Mercedes-AMG SL 53 4MATIC+ din istorie va beneficia si de o tapiterie din piele. De scaune multifunctionale, instalatie audio de top s.a.m.d.

Mercedes-AMG SL 53 4MATIC+ - Poze spion

Mercedes-AMG SL 53 4MATIC+ - Poze spion

Sursa: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 August 2022