Noua masina de 843 CP de la Mercedes a fost fotografiata complet necamuflata in teste

Noua masina de 843 CP de la Mercedes a fost fotografiata complet necamuflata in teste
  • Noua masina de 843 CP de la Mercedes...
  • ... a fost fotografiata complet necamuflata in teste
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul lunilor urmatoare - inainte ca anul 2022 sa devina istorie.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul toamnei trecute, cea mai recenta generatie a legendarei masini comercializate de Mercedes sub numele de SL nu se vinde - zilele acestea, decat in doua optiuni mari si late, ambele puse in miscare de cate un propulsor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de patru litri.

Celebra unitate de 3.982 de centimetri cubi isi va face aparitia - dupa cate se pare, si pe viitoarea varianta de top 63 S E Performance, respectiva configuratie urmand a plusa cu un motor electric, ce se bucura atat de propria cutie de viteze, cat si de o baterie de 6.1 kWh, pentru un total de 843 CP.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze circa 2.8 secunde - cu acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de top mai mare de 300 de kilometri pe ora, ca in cazul noului Mercedes-AMG GT 63 S E Performance.

Fotografiata cu doar cateva zile in urma - la mijlocul saptamanii trecute, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, viitoarea versiune de top a celei mai recente generatii a legendarei masini comercializate de Mercedes sub numele de SL iese in evidenta printr-un design extrem de familiar...

... grila frontala cu lamele verticale, spoilerele insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, pragurile laterale proeminente, dar si eleronul posterior retractabil numarandu-se printre principalele puncte de atractie. Alaturi de evacuarea cvadrupla si portul de incarcare pozitionat sub stopul din dreapta.

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance - Noi Poze spion

Mercedes-AMG SL 63 S E Performance - Noi Poze spion

Sursa Foto: CarExpert

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2022