Noua masina de 843 CP si 1.470 Nm de la Mercedes, surprinsa pentru prima oara in teste

Noua masina de 843 CP si 1.470 Nm de la Mercedes, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Noua masina de 843 CP si 1.470 Nm de la Mercedes...
  • ... surprinsa pentru prima oara in teste
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor 10 luni, pana la finalul lui 2023.

Prezentata publicului larg in urma cu (mai bine de) opt ani, cea dintai generatie a gamei pe care Mercedes o vinde sub denumirea de AMG GT isi intampina clientii - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana isi va face loc, in curand, si o savoare comercializata sub indicativul S E Performance, impresionanta sportiva din Stuttgart fiind asteptata sa gazduiasca in compartimentul motor, sub capota, un V8 proiectat sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 639 de cai putere.

Mercedes-AMG GT S E Performance - Poze spion

Respectivului propulsor pe benzina, cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.0 litri, i se va alatura o unitate electrica de aproximativ 204 CP, cu o baterie de numai 6.1 kWh, plus propria cutie de viteze - in doua rapoarte, solutia cu pricina urmand a se traduce printr-un total de pana la 843 de cai putere. Si - dupa cum mentionam, totodata, anterior, 1.470 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului 0 - 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp mai mic de 3.0 secunde.

Surprins recent, la inceputul acestei saptamani, pentru prima oara in teste, in nordul Europei, noul Mercedes-AMG GT S E Performance se va mai bucura - printre altele, si de un sistem inteligent de tractiune integrala, de suspensie sport, de frane carbon-ceramice. Din peisaj nu vor lipsi - ba dimpotriva, am putea preciza si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici spoilerele fata / spate agresiv stilizate, aripile laterale proeminente, evacuarea cvadrupla, condimentata cu tipsuri de dimensiuni generoase, jantele supradimensionate, volanul in trei spite, scaunele sculptate.

Mercedes-AMG GT S E Performance - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe