Noua masina de la Alfa, surprinsa partial necamuflata in teste. Poza pe care italienii o vor stearsa de urgenta de pe internet

Noua masina de la Alfa, surprinsa partial necamuflata in teste. Poza pe care italienii o vor stearsa de urgenta de pe internet
  • Noua masina de la Alfa, surprinsa partial necamuflata in teste
  • Poza pe care italienii o vor stearsa de urgenta de pe internet
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc fie pe parcursul acestui an, fie la inceputul lui 2023 - dupa cum precizam si anterior, acum cateva zile.

Prezentata publicului larg in urma cu numai patru saptamani, prima generatie a gamei comercializate sub numele de Tonale ar putea fi urmata, peste doar cateva luni, de o noua masina. Surprinsa de curand, partial necamuflata, in teste, varianta imbunatatita a actualului Stelvio vine cu blocuri optice restilizate in partea din fata - cu cate trei segmente la interior.

Reteta caracteristica departamentului exterior pare sa cuprinda inclusiv un spoiler redesenat, de un tratament similar bucurandu-se - aparent, si jantele din aliaj.

Din pacate, respectiva Alfa nu a fost fotografiata decat intr-o singura ipostaza - asa cum mentionam si anterior, astfel ca eventualele modificari operate la nivelul partii din spate a caroseriei nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister. O alta necunoscuta de proportii consta in procesul de transformare prin care a trecut sau nu cabina pentru cinci persoane.

Ultima piesa lipsa din puzzle-ul cu pricina consta in optiunile ce vor compune gama de motorizari - insa sansele unor upgrade-uri majore sunt aproape inexistente.

Alfa Stelvio Facelift - Prima poza spion

Distribuie pe Facebook
mai multe