Noua masina de la BMW a fost surprinsa cu interiorul la vedere. Daca peisajul ti se pare familiar...

Noua masina de la BMW a fost surprinsa cu interiorul la vedere. Daca peisajul ti se pare familiar...
  • Noul BMW Seria 4 a fost surprins cu interiorul la vedere
  • Automobilul bavarez imprumuta bordul de la Seria 3 G20
  • Lansarea oficiala va avea aparent loc in cursul lui 2020
Distribuie pe Facebook

... ei bine, acest lucru se intampla pentru ca plansa de bord are ca sursa de provenienta cea de-a saptea generatie a modelului Seria 3.

BMW a lansat de curand o noua generatie a modelului Seria 3, insa compania bavareza nu se va opri aici. O versiune imbunatatita a actualului Seria 7 se afla deja in lucru la sediul producatorului din Munchen, in timp ce alte produse se pregatesc de o revenire spectaculoasa, intr-o formula complet regandita.

In cea din urma categorie se inscrie si gama Seria 4, menita sa contracareze oferta automobilelor reunite de Audi sub indicativul A5. Surprinsa recent in teste, intr-o configuratie cu doua portiere si plafon retractabil din material metalic, aceasta a pus capat misterului care inca mai plana asupra aspectului interior.

Asa cum era de asteptat, urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 4 va imprumuta plansa de bord a recent lansatului Seria 3, care aduce in prim plan doua display-uri color de dimensiuni mai mult decat generoase. Unul va afisa instrumentele digitale, altul va gazdui comenzile sistemului de infotainment.

Pentru ca meniul sa fie complet, alternativa companiei din Munchen la gama A5 a germanilor de la Audi va include si cateva elemente exterioare care ne vor aminti de aceeasi Serie 3 G20. Farurile sau capota motorului, de exemplu, ar trebui sa se numere printre cele mai vizibile asemanari dintre cele doua modele.

Totodata, urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 4 ar putea trage cu ochiul la proaspat relansata Seria 3 si in cazul gamei de motorizari, situatie care va duce la aparitia primului M440i din istorie. Echipata cu un benzinar de trei litri si 382 CP, varianta cu pricina ar trebui sa faca suta in mai putin de 4.5 secunde.

Conform ultimelor informatii, primele reprezentanti ai gamei din Munchen care concureaza oferta automobilelor reunite de Audi sub indicativul A5 vor ajunte in showroom-uri la inceputul decadei viitoare, pe parcursul anului 2020.

Noul BMW Seria 4 - Poza de la interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2019