Noua masina de la Bugatti a fost surprinsa in teste si arata diferit de tot ce vand acum francezii. VIDEO

Noua masina de la Bugatti a fost surprinsa in teste si arata diferit de tot ce vand acum francezii. VIDEO
  • Noua masina de la Bugatti a fost surprinsa in teste si arata diferit de tot ce vand acum francezii
  • Impresionanta creatie va debuta oficial peste doar doua zile, in data de 28 a lunii curente
Distribuie pe Facebook

Impresionanta creatie va debuta oficial peste doar doua zile, in data de 28 a lunii curente.

Anuntata la mijlocul saptamanii trecute, la doar cateva ore dupa ce SSC Tuatara a devenit cea mai rapida masina de serie din toate timpurile, noua propunere a celor de la Bugatti a pus pe jar o lume intreaga. Asteptarea se incheie insa acum si aici, surpriza francezilor fiind surprinsa de curand in teste, pe circuitul Paul Ricard.

Programata sa debuteze oficial peste numai doua zile, in data de 28 a lunii curente, impresionanta creatie se remarca numaidecat prin silueta specifica unui monopost LMP1 de la Le Mans.

Drept urmare, seria atractiilor principale culmineza cu aripa supradimensionata de la nivelul capotei motorului, insa adevarul este ca nici partea frontala extrem de joasa sau nenumaratele prize de aer nu vor trece neboservate. Reteta specifica departamentului interior ramane doar un mister, din pacate, la momentul de fata.

O alta necunoscuta cu privire la noua masina de la Bugatti o reprezinta motorul de sub capota, singura certitudine constand in faptul ca nu avem de-a face despre un sistem 100% electric.

Respectiva intrebare, dar si celelalte curiozitati cu privire la performantele viitoarei creatii a francezilor isi vor gasi raspunsurile, dupa cum precizam inclusiv anterior, peste numai doua zile, in data de 28 a lunii curente. Tot atunci vom afla si toate informatiile legate de pret, disponibilatate, dar si eventualele recorduri doborate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2020