Bugatti anunta lansarea unei noi masini, la doar cateva ore dupa ce Tuatara a umilit Chiron

Bugatti anunta lansarea unei noi masini, la doar cateva ore dupa ce Tuatara a umilit Chiron
  • Bugatti anunta lansarea unei noi masini, la doar cateva ore dupa ce Tuatara a umilit Chiron
  • Debutul oficial ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestei luni, conform zvonurilor
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestei luni, potrivit mai multor zvonuri si speculatii.

La doar cateva ore dupa ce SSC Tuatara a batut recordul noului Chiron Super Sport 300+ si a devenit cea mai rapida masina din toate timpurile, Bugatti a facut un anunt surprinzator pe contul sau de pe platforma Facebook.

Mai precis, celebra companie cu sediul in Molsheim, care si-ar putea schimba proprietarul in urmatoarea perioada de timp, daca Volkswagen si Rimac vor ajunge la o intelegere, a publicat o imagine misterioasa.

Cu titlul "Ce-ar fi daca...?", respectiva fotografie surprinde partea din spate a ceea ce pare a fi o noua masina de la Bugatti, dar si complet diferita de tot ce se vinde acum, judecand dupa blocurile optice stilizate sub forma literei X.

Potrivit mai multor zvonuri si speculatii, compania cu sediul in Molsheim va lansa pe piata o sportiva inspirata de conceptul Vision Le Mans, proiectata special pentru un maximum de performanta pe circuit.

Acum, daca vine vorba despre data debutului oficial, se crede ca noua masina de la Bugatti va fi prezentata publicului larg, in premiera mondiala, chiar inainte ca luna octombrie a anului 2020 sa se sfarseasca si sa intre in istorie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2020