Noua masina de la Porsche e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata. Versiunea Dakar, surprinsa complet necamuflata in zapada

Noua masina de la Porsche e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata. Versiunea Dakar, surprinsa complet necamuflata in zapada
  • Noua masina de la Porsche e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata
  • Versiunea Dakar, surprinsa complet necamuflata in zapada
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile respectivei variante pornesc de la suma de 239.762 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sapte saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui noiembrie, cea dintai generatie a nonconformistului 911 Dakar a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor acestea, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: neobisnuita sportiva din gama companiei Porsche - cu o garda la sol cu pana la 80 de milimetri mai mare decat a unui Carrera cu suspensie sport, a fost surprinsa recent, la inceputul anului 2023, in partea de nord a Europei, complet necamuflata.

Porsche 911 Dakar - Poze spion

Comercializata si pe piata din Romania - in schimbul a 239.762 de euro, suma ce nu include si costul eventualelor dotari optionale, respectiva reteta gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate bi-turbo in sase cilindri, cu o capacitate de 3.0 litri, proiectata pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 480 CP. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici cutia automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, sistemul inteligent de tractiune integrala sau anvelopele Pirelli Scorpion All Terrain Plus.

Aceeasi versiune Dakar a noului 992 se bucura, potrivit Porsche, si de un eleron fix - realizat din fibra de carbon, de o tapiterie din Race-Tex, de doua moduri de rulare proaspat aparute in peisaj: unul pe nume Rallye, altul denumit Offroad. Cat despre performantele in linie dreapta ale variantei cu pricina, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de doar 3.4 secunde, viteza de top fiind - pe de alta parte, limitata la 240 km/h.

Porsche 911 Dakar - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2023