Noua masina de la Porsche e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata. Cortul si lopetile sunt optionale. Cat costa in Romania

Noua masina de la Porsche e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata. Cortul si lopetile sunt optionale. Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Porsche e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata
  • Cortul si lopetile sunt optionale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de 2.981 de centimetri cubi, dezvolta undeva in jurul a 480 CP. Plus 570 Nm.

Dezvelita publicului larg cu numai trei saptamani si jumatate in urma, chiar in ultima parte a lunii trecute, mult anticipata varianta off-road a sportivei vandute de Porsche sub denumirea de 911 a revenit de curand - pe parcursul zilelor anterioare, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Nemtii au anuntat recent - la sfarsitul anului 2022, ca versiunea comercializata sub numele de 911 Dakar va fi disponibila, cel putin pe piata auto din Romania, la preturi care pornesc de la suma de 239.762 de euro, potrivit configuratorului local.

Porsche 911 Dakar

Porsche 911 Dakar

Oferita intr-un numar limitat la doar 2.500 de unitati - conform primelor detalii si informatii puse la dispozitia presei, nonconformista creatie se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin garda la sol extrem de generoasa, cu pana la 80 de milimetri mai mare comparativ cu un 911 Carrera - cu suspensia sport. Din peisaj nu lipsesc, printre altele, nici anvelopele Pirelli Scorpion All Terrain Plus de 245 / 45 ZR19 pe puntea fata, respectiv 295 / 40 ZR20 pe puntea spate - lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un suport pentru canistre de apa, lopeti pliabile etc.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, noul Porsche 911 Dakar combina insertiile din piele cu accentele de Race-Tex, modelul in cauza beneficiind, de asemenea, mai mult sau mai putin surprinzator, si de elemente din fibra de carbon ori aluminiu, o instalatie audio de la Burmester s.a.m.d. Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate cu doua turbine si capacitatea de 2.981 de centimetri cubi - in sase cilindri, proiectata pentru a livra ambelor punti, prin intermediul unei transmisii PDK cu opt rapoarte, circa 480 de cai putere.

Porsche 911 Dakar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Porsche 911 Dakar
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2022