Noua masina de la SEAT, surprinsa in timp ce zbura deasupra Barcelonei. Imaginea care a facut inconjurul internetului

Noua masina de la SEAT, surprinsa in timp ce zbura deasupra Barcelonei. Imaginea care a facut inconjurul internetului
  • Noul SEAT Arona a fost surprins complet necamuflat
  • Exemplarul fotografiat prezinta o caroserie in doua culori
  • Debutul oficial va avea loc la inceputul saptamanii viitoare
Distribuie pe Facebook

Arona, crossover-ul spaniol care imprumuta numele unui oras din Tenerife, a fost fotografiat de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita.

Cu mai putin de o saptamana inaintea debutului sau oficial, noul SEAT Arona a fost fotografiat complet necamuflat. Nu in ambuteiaje sau la Nurburgring, asa cum era de asteptat, ci prin spatiul aerian al Barcelonei.

Imaginea, care a facut deja inconjurul internetului, surprinde din lateral-spate viitorul crossover al producatorului spaniol. Pozitionat in gama sub modelul Ateca, acesta prezinta o caroserie bi-colora si jante in cinci spite duble.

Detaliile oficiale privind gama de motorizari sunt tinute sub lacat, insa anumite voci sugereaza optiuni similare celor propuse de generatia cu numarul cinci a subcompactei Ibiza. De aici va veni, de altfel, si platforma modulara MQB.

Noul SEAT Arona ofera in standard tractiune fata, insa un sistem 4x4 nu este inca scos din discutie. Curios de vazut este si daca viitorul crossover al producatorului spaniol va dispune sau nu si de o versiune FR.

Raspunsul la toate aceste intrebari ar trebui sa il aflam la inceputul saptamanii viitoare, pe 26 iunie. Premiera publica va avea loc in toamna, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie.

SEAT Arona - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2017