Noua masina de la Volkswagen a iesit pe strazi complet necamuflata. Din fata seamana cu Golf 8

Noua masina de la Volkswagen a iesit pe strazi complet necamuflata. Din fata seamana cu Golf 8
  • Noul Volkswagen Tiguan a fost surprins complet necamuflat
  • Versiunea imbunatatita imprumuta farurile lui Golf 8
  • Debutul oficial va avea cel mai probabil loc luna viitoare
Distribuie pe Facebook

O lansare oficiala a versiunii de productie ar putea avea loc chiar luna viitoare, in cadrul celebrului Salon Auto International de la Geneva.

La aproape doua luni de la aparitia primei fotografii spion, varianta imbunatatita a actualului Volkswagen Tiguan a fost surprinsa din nou in teste. De-aceasta data de la nivelul partii frontale, acolo unde farurile complet redesenate au ca principala sursa de inspiratie generatia cu numarul opt a legendarului Golf.

Daca nu era suficient de evident, prototipul in cauza aduce cateva modificari inclusiv in dreptul spoilerului, prizele de aer de dimensiuni generoase putand reprezenta un indiciu clar ca modelul cu pricina se bucura de pachetul R-Line.

Sub capota, noul Volkswagen Tiguan Facelift este asteptat sa preia unitatile ce compun gama de motorizari a proaspat (re)lansatului Golf, ceea ce inseamna ca varianta imbunatatita a crossover-ului din Wolfsburg va oferi la randul ei sisteme de propulsie micro-hibrid. Pe langa clasicele motoare din seria TSI si TDI, evident.

Mai multe detalii despre subiectul principal al acestui material am putea afla chiar in urmatoarele saptamani, daca zvonurile privind o potentiala premiera mondiala in cadrul celebrului Salon Auto International de la Geneva se vor adeveri.

Distribuie pe Facebook
mai multe