Noua masina de la VW a iesit pe strazi camuflata in Opel. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la VW a iesit pe strazi camuflata in Opel. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Volkswagen continua testele cu noul ID.4
  • SUV-ul electric ajunge la vanzare inainte de sfarsitul anului
  • Modelul de top promite 500 km autonomie
Distribuie pe Facebook

O versiune de serie a conceptului I.D. Crozz, caci despre aceasta este vorba, ar putea ajunge in showroom-uri chiar inainte de sfarsitul anului.

Asteptata cu sufletul la gura de o lume intreaga, versiunea de serie a conceptului Volkswagen I.D. Crozz a fost surprinsa din nou pe strazi, in timpul testelor de anduranta. Si nu oricum, ci camuflata in Opel, in speranta ca va trece neobservata.

Nu este insa pentru prima data cand oficialii producatorului din Wolfsburg apeleaza la o astfel de "scamatorie", cea mai recenta generatie a celebrului Caddy apeland in ianuarie la un constum de... Dacie pentru a scapa nevazut.

Daca aceasta a debutat intre timp, versiunea de serie a conceptului Volkswagen I.D. Crozz va mai fi cateva luni supusa probelor, potrivit ultimelor zvonuri. Zvonuri care vorbesc despre o lansare europeana programata pentru sfarsitul anului 2020.

Odata ajunsa in showroom-uri, mult-anticipata masina isi va intampina potentialii clienti alaturi de numeroase optiuni, inclusiv un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si un sistem de tractiune integrala in dotarea standard.

Asa cum era de asteptat, versiunea de serie a conceptului Volkswagen I.D. Crozz va fi disponibil la vanzare si in compania unei singure unitati electrice, ce ar putea livra puntii spate undeva in jurul 204 CP. Sau, cel putin, asa se vorbeste in prezent...

In functie de configuratia pentru care s-a optat, autonomia totala se va ridica chiar si la 500 de kilometri - conform noilor norme de testare WLTP, in timp ce incarcarea bateriei pana la un procentaj de 80% va dura, de ce nu, 30 de minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2020