Noua masina de lux de la Audi, surprinsa pentru prima oara in teste. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model

Noua masina de lux de la Audi, surprinsa pentru prima oara in teste. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
  • Noua masina de lux de la Audi, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor fi intampinati de un sistem de propulsie cu doar unul ori doua motoare electrice in dotare.

Anuntata oficial acum mai bine de trei luni si jumatate - inca din ultima parte a verii lui 2023, cea dintai generatie a gamei pe care compania Audi o va comercializa sub denumirea de Q6 E-Tron va fi disponibila in doua variante diferite de caroserie, versiunii traditionale urmand sa i se alature, mai mult sau mai putin surprinzator, o configuratie acompaniata de diferite elemente vizuale imprumutate din segmentul destinat fastback-urilor. Despre primul Q6 E-Tron Sportback din istorie este vorba - daca mai trebuia cumva precizat, si in cazul de fata, acesta fiind fotografiat, recent, in teste.

Audi Q6 E-tron Sportback - Poze spion

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand de anul viitor, respectiva masina iese numaidecat in evidenta prin grila frontala uriasa, flancata de farurile duble, cu luminile de zi pozitionate deasupra unitatilor specifice fazei scurte / lungi, insa nici aripile laterale perfect conturate nu ar trebui sa treaca, precum blocurile optice unite cu banda iluminata, complet neobservate; cat despre reteta caracteristica departamentului interior, lista atractiilor principale ar trebui sa cuprinda inclusiv trei display-uri diferite - pentru ceasurile de bord, pentru sistemul de infotainment, pentru pasagerul din dreapta.

Construita - asa cum mentionam, de altfel, si anterior, pe platforma PPE, cea dintai generatie a modelului pe nume Q6 E-Tron isi va intampina cumparatorii alaturi de o gama de motorizari pur electrica, cu versiunea de baza urmand a fi insotita de un singur motor, care actioneaza rotile spate. In varianta de top - cu doua propulsoare in echipare, cate unul pentru fiecare punte, respectivul Audi va oferi 517 cai putere, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in sub 5.0 secunde, ca in cazul unor sportive pur sange.

Audi Q6 E-tron Sportback - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe