Noua masina de lux de la Audi, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu doua ecrane uriase in bord

Noua masina de lux de la Audi, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu doua ecrane uriase in bord
  • Noua masina de lux de la Audi, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu doua ecrane uriase in bord
Distribuie pe Facebook

Premiera respectivului SUV ar putea avea loc chiar pe parcursul lunilor urmatoare - inainte ca si 2023 sa devina istorie.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de sase ani, cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate de compania Audi sub denumirea de Q5 se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Ce este drept, nemtii nu au de gand sa renunte complet la produsul care concureaza, zilele acestea, impotriva unor nume precum BMW X3 si Mercedes GLC, specialistii binecunoscutei marcii din Ingolstadt lucrand din greu la dezvoltarea unei noi retete.

Audi Q5 - Poze spion

Audi Q5 - Poze spion

Surprinsa de curand - la inceputul saptamanii trecute, in teste, urmatoarea iteratie a respectivului vehicul de dimensiuni medii se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin grila masiva a radiatorului, plus farurile cu tenta fumurie, in timp ce lista atractiilor interioare culmineaza, mai mult sau mai putin surprinzator, cu doua display-uri supradimensionate: unul destinat ceasurilor de bord digitale si configurabile, altul pentru sistemul de infotainment.

In ceea ce priveste motorizarile, viitoarea generatie a familiei care concureaza atat cu BMW X3, cat si cu Mercedes GLC este asteptata sa ofere un numar considerabil de unitati electrificate cu ajutorul tehnologiilor MHEV ori PHEV, de la caz la caz. Din peisaj nu va lipsi, tinand cont de situatia actuala, nici transmisia automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, noul Q5 promitand sa isi intampine clientii cu dare de mana si alaturi de tractiunea integrala quattro.

Audi Q5 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2023