Noua masina de lux de la Hyundai a ajuns mai devreme pe internet. Cineva a fotografiat-o fara niciun fel de camuflaj la exterior

Noua masina de lux de la Hyundai a ajuns mai devreme pe internet. Cineva a fotografiat-o fara niciun fel de camuflaj la exterior
  • Noul Genesis GV80 pozeaza complet necamuflat la exterior
  • SUV-ul de lux vine cu o grila uriasa in partea din fata
  • Interiorul promite o ambianta moderna si dotari de ultima ora
Distribuie pe Facebook

Data la care primul SUV din gama Genesis va debuta in mod oficial ramane insa, in continuare, un mare mister.

La aproape o luna de la momentul in care a fost surprinsa cu interiorul la vedere, mult anticipata versiune de serie a conceptului Genesis GV80 revine in atentia publicului larg. Si totul dupa ce o fotografie cu exteriorul necamuflat al noului SUV de lux de la Hyundai a ajuns pe internet, spre disperarea sefilor companiei producatoare.

Din pacate, data la care masina respectiva va debuta in mod oficial ramane un mister, zvonurile care anunta o premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International organizat la Los Angeles in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie 2019 dovedindu-se, in cele din urma, complet nefondate.

Revenind insa la imaginea publica de curand, aceasta ne arata mult anticipata versiune de serie a conceptului Genesis GV80 de la nivelul partii frontale, acolo unde principalul punct de atractie il reprezinta grila de dimensiuni mai mult decat generoase a radiatorului. Un alt element pe care il putem observa, daca privim cu atentie, sunt blocurile optice.

Modul in care profilul lateral, dar si partea posterioara a caroseriei in cinci portiere au fost proiectate de designerii companiei producatoare se alatura misterelor care inca mai plutesc deasupra noului SUV de lux de la Hyundai, spre disperarea persoanelor care sunt mai nerabdatoare din fire.

In ceea ce priveste departamentul interior, mult anticipata versiune de serie a conceptului Genesis GV80 promite - dupa cum precizam, de altfel, si anterior - o ambianta moderna, cu tehnologii de ultima ora. Inclusiv o configuratie cu cel putin doua display-uri color, dintre care unul pentru afisarea si accesarea comenzilor sistemului de climatizare.

Atunci cand va ajunge in showroom-uri, noul SUV de lux de la Hyundai ar putea oferi o gama de motorizari formata din numai trei motorizari mari si late, inclusiv un propulsor diesel cu o configuratie care cuprinde sase cilindri in linie si aproape 278 de cai putere dintr-o capacitate de trei litri.

Genesis GV80 - Poza exterior

Distribuie pe Facebook
mai multe