Noua masina de strada de la Lamborghini a fost fotografiata complet necamuflata. Este diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata

Noua masina de strada de la Lamborghini a fost fotografiata complet necamuflata. Este diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata
  • Noua masina de strada de la Lamborghini a fost fotografiata complet necamuflata
  • Este diferita de tot ce ofera italienii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Data lansarii oficiale nu reprezinta pentru moment - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt ani si trecuta recent - in 2019, printr-un binemeritat facelift, super-masina cunoscuta sub denumirea de Huracan se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Lamborghini la dispozitia clientilor sai se va numara pe viitor - dupa cate se pare, si o varianta botezata Huracan Sterrato.

Fotografiata - de curand, complet necamuflata, neobisnuita creatie a companiei din Sant'Agata Bolognese isi propune sa impresioneze in special prin performantele de care va da dovada in afara drumurilor asfaltate.

Inspirata de conceptul cu acelasi nume, varianta botezata de Lamborghini Huracan Sterrato se va bucura - aparent, de serviciile unui motor aspirat cu zece cilindri in V, de 5.2 litri si undeva in jurul a 640 de cai putere. Asemeni versiunii Evo, respectiva masina va lucra alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Neobisnuita creatie a companiei din Sant'Agata Bolognese ar putea sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, intr-un timp mai mic de patru secunde, in ciuda diferitelor accesorii de off-road.

View this post on Instagram

A post shared by CocheSpias (@cochespias)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2022