Noul BMW M4 Coupe, surprins aproape necamuflat

Noul BMW M4 Coupe, surprins aproape necamuflat
  • Noul BMW M4 Coupe debuteaza la inceputul anului viitor
  • Aspectul va fi influentat de conceptul cu acelasi nume
  • Propulsia va fi asigurata de un 3.0 twin-turbo de 450 CP
Distribuie pe Facebook

Viitorul BMW M4 Coupe a fost surprins intr-un nou set de fotografii spion, inlocuitorul legendarului M3 Coupe cutreierand strazile in prezenta unui minimum de camuflaj.

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, versiunea de serie a modelului BMW M4 Coupe se bucura de un aspect similar conceptului cu acelasi nume, prezentat in cursul acestei luni cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, cu exceptia catorva mici detalii vizuale regasite la nivelul caroseriei.

Intr-o alta ordine de idei, dupa cum se poate observa si in aceste ultime fotografii spion, inlocuitorul legendarului M3 Coupe ascunde sub camuflajul sau aceeasi capota bombata a motorului, dar si acelasi design al prizelor frontale, respectiv plafonului precum recent lansatul BMW M4 Coupe Concept, insa renunta la splitterul frontal, dar si la majoritatea elementelor stilistice regasite la nivelul partii posterioare.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la partea tehnica lipsesc cu desavarsire si la acest moment insa, daca este sa dam crezare zvonurilor ce-au tot circulat in ultima perioada de timp, noul si mult anticipatul BMW M4 Coupe va ascunde sub capota un propulsor twin-turbo de trei litri si circa 450 cai putere. De asemenea, nu vor lipsi din meniu nici suspensia sport, sistemul de franare de inalta performanta sau tractiune spate, in timp ce transmisia puterii catre roti se va realiza exclusiv prin intermediul unei cutii cu dublu ambreiaj.

BMW M4 Coupe - Noi Poze Spion

BMW M4 Coupe - Noi Poze Spion

BMW M4 Coupe - Noi Poze Spion

BMW M4 Coupe - Noi Poze Spion

BMW M4 Coupe - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M4 Coupe - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 August 2013