Noul BMW Seria 3, in cele mai clare imagini de pana acum. Intra in scena versiunea cu cinci portiere

Noul BMW Seria 3, in cele mai clare imagini de pana acum. Intra in scena versiunea cu cinci portiere
  • BMW lucreaza la o noua generatie a modelului Seria 3
  • Fotografii spion au surprins pentru prima oara prototipul versiunii Touring
  • O lansare oficiala este programata inainte de sfarsitul lui 2019
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului BMW Seria 3 continua testele prescrise de inginerii bavarezi. De-aceasta data este randul versiunii in cinci portiere sa se faca remarcata.

Lansat pe piata in urma cu aproape sapte ani, chiar la inceputul acestei decade, actualul BMW Seria 3 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale; un nou model a fost surprins deja ori in teste, inclusiv intr-o varianta de caroserie Touring.

Complet camuflat, prototipul viitorului rival pentru Audi A4 Avant si Mercedes C-Class Estate pare sa reprezinta mai degraba o evolutie a generatiei F3x decat un automobil restilizat de la zero, ceea ce nu reprezinta neaparat un lucru rau.

Din ce putem observa in ultimele imagini spion ale noului BMW Seria 3, modelul bavarez de clasa medie adopta la nivelul partii frontale o grila a radiatorului de dimensiuni mai mari decat pana acum si, totodata, unita, cum avem pe noul X5.

In schimb, blocurile optice parca au ceva din generatia cu numarul sapte a Seriei 5, concurentul lui Audi A6 si Mercedes E-Class urmand a reprezenta cel mai probabil principala sursa de inspiratie chiar si la nivel de design ori tehnologii interioare.

Pe plan tehnic, viitorul BMW Seria 3 promite sa combine familiara platforma CLAR cu o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina; mai mult decat atat, clientii vor avea in continuare la dispozitie si o varianta de tip plug-in hybrid.

Faimosul M3 nu va mai fi singura optiune destinata amatorilor de viteza, ultimele informatii neoficiale sugerand inclusiv aparitia unor derivate comercializate sub divizia M Performance - vezi, de exemplu, modelul M335 inregistrat de curand.

Tot din cele mai recente zvonuri aflam si ca urmatoarea generatie a celebrului BMW Seria 3 ar trebui sa ajunga pe strazi inainte de sfarsitul anului viitor.

BMW Seria 3 Touring - Poze spion

BMW Seria 3 Touring - Poze spion

BMW Seria 3 Touring - Poze spion

BMW Seria 3 Touring - Poze spion

BMW Seria 3 Touring - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW Seria 3 Touring - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2018