Noul BMW Seria 4, in cele mai clare imagini de pana acum. Coupe-ul bavarez are o grila uriasa

Noul BMW Seria 4, in cele mai clare imagini de pana acum. Coupe-ul bavarez are o grila uriasa
  • Urmatorul BMW Seria 4 a fost surprins din nou in teste
  • Mult anticipatul coupe bavarez scoate la iveala grila uriasa
  • Debutul oficial va avea loc aparent in vara acestui an
Distribuie pe Facebook

Cele mai recente fotografii spion ale mult anticipatului BMW Seria 4 confirma temerile cu privire la dimensiunea grilei frontale.

Surprins complet necamuflat chiar la inceputul lunii februarie, noul BMW Seria 4 revine astazi in atentia publicului larg. Mult anticipatul coupe bavarez a fost fotografiat din nou in teste, cele mai recente imagini spion confirmand absolut toate temerile referitoare la dimensiunea exagerata a grilei frontale.

Prefigurat de conceptul 4, dezvelit cu ocazia salonului international de la Frankfurt din toamna lui 2019, automobilul proiectat pentru a concura impotriva variantei cu doua portiere a modelului Mercedes C-Class va fi lansat anul acesta.

Interiorul noului BMW Seria 4 va avea ca sursa de inspiratie cea mai recenta generatie a celebrului Seria 3, mult anticipatul coupe bavarez urmand a prelua inclusiv o parte dintre motorizari. Drept urmare, propulsia va fi asigurata de unitati cu patru sau sase cilindri, pe benzina, motorina si, de ce nu, hibride.

Daca mai era nevoie de mentionat, automobilul proiectat pentru a concura impotriva variantei cu doua portiere a modelului Mercedes C-Class va primi si o versiune de performanta M4, despre care se spune ca va oferi 510 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2020