Noul BMW Seria 5 a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care bavarezii o vor stearsa de urgenta

Noul BMW Seria 5 a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care bavarezii o vor stearsa de urgenta
  • Noul BMW Seria 5 a ajuns mai devreme pe internet
  • Poza pe care bavarezii o vor stearsa de urgenta
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc peste doar cateva saptamani, chiar in data de 24 a lunii lui mai.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si jumatate - inca din prima parte a toamnei lui 2016, cel mai recent BMW Seria 5 din istorie se apropie cu pasi mari si repezi de momentul in care va parasi definitiv, odata pentru totdeauna, linia de productie. O noua generatie a celebrului automobil de dimensiuni mari din gama legendarei companii bavareze va fi lansata - mai precis, peste doar 22 de zile, respectivul vehicul renuntand insa deja la cateva dintre pretioasele sale secrete.

Surprins, de curand, complet necamuflat, viitorul concurent al trio-ului compus din Audi A6, Lexus ES si - nu in ultimul rand, Mercedes E-Class pare sa mizeze, daca vine vorba cumva despre meniul caracteristic departamentului exterior, mai degraba pe o evolutie a design-ului curent decat pe o redesenare totala a liniilor si formelor cu pricina, in cauza.

Unul dintre cele mai asteptate autoturisme ale decadei, noul BMW Seria 5 G6x isi va intampina potentialii cumparatori - de cealalta parte a portierelor, in cabina, alaturi de un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru. Cu mentiunea ca din peisaj nu ar trebui sa lipseasca - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici afisajul pe parbriz, scaunele cu functie de ventilatie, volanul cu reglare electrica, bancheta cu incalzire sau instalatia audio de top.

Cat despre optiunile specifice gamei de motorizari, bavarezii vor scoate la vanzare - important de adaugat, o larga varietate de propulsoare pe benzina si diesel, unele livrate impreuna un sistem mild-hybrid pe 48 de volti, iar altele facand parte dintr-un ansamblu PHEV, lista cu optiuni urmand sa gazduiasca, in premiera absoluta, si un sistem 100% electric.

BMW Seria 5 - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2023