Noul Golf 8 R a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii de la VW le vor sterse de urgenta

Noul Golf 8 R a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii de la VW le vor sterse de urgenta
  • Noul Golf 8 R a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care nemtii de la VW le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model de clasa compacta si inalta performanta ar putea debuta oficial chiar inainte de sfarsitul acestei veri.

Asteptat cu sufletul la gura de intreaga suflare a pasionatilor de modele de clasa compacta si inalta performanta, viitorul VW Golf 8 R a fost surprins din nou... fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie. Drept urmare, daca mai era inca o data nevoie de asa ceva, iata dovada ca mult anticipatul automobil german va dispune inclusiv de spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante supradimensionate.

O evacuare cvadrupla, dar si un eleron proeminent pentru plafon ori diferite detalii finisate in albastru vor completa reteta specifica departamentului interior, in timp ce meniul interior este asteptat sa cuprinda si un volan cu parte inferioara plata, si - in cazul in care nu era suficient de vizibil, alte accente albastre.

Sub capota, dupa cum am tot precizat anterior, noul VW Golf 8 R va miza pe un benzinar turbo, cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, proiectat pentru a livra o putere maxima de 333 de cai. Rotilor de pe ambele punti, exclusiv printr-o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, cele mai recente zvonuri si speculatii vorbind despre lasarea pe dinafara a traditionalei cutii manuale.

Premiera mondiala a mult anticipatul model german de clasa compacta si inalta performanta ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestei primaveri, de care nu ne mai desparte decat doua saptamani si jumatate - daca este sa dam crezare, inca o data, informatiilor neoficiale cu privire la automobilul respectiv.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 August 2020