Acesta este noul VW Golf R! Mult anticipatul hot-hatch de 333 CP a iesit pe 'Ring complet necamuflat

  • Noul Volkswagen Golf R a fost surprins complet necamuflat in teste, pe Nurburgring
  • Hot-hatch-ul de 333 CP vine cu spoilere agresiv stilizate si evacuare cvadrupla
  • Modelul de clasa compacta si inalta performanta cvadrupla va debuta in vara
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii neoficiale, debutul oficial al modelului de clasa compacta si inalta performanta ar urma sa aiba loc peste doar cateva luni, chiar in vara acestui an.

150 CP si 250 ori 360 Nm. Sunt valorile maxime trecute in fisa tehnica a celor mai ofertante versiuni ale noului Golf 8: 1.5 TSI, respectiv 2.0 TDI. Situatia se va schimba insa in urmatoarea perioada de timp, atunci cand Volkswagen va demara vanzarea noilor GTI si GTE, fiecare cu cate 245 CP si 370 sau chiar 400 Nm sub capota.

Peste doar cateva luni, chiar in vara acestui an, amatorii de hot-hatch-uri vor face cunostinta inclusiv cu mult anticipatul R, model de clasa compacta si inalta performanta espre care se stie deja ca va gazdui in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si aproximativ 333 CP.

Noul VW Golf R pe 'Ring

Noul VW Golf R pe 'Ring

Surprins de curand in teste la Nurburgring, fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, noul Volkswagen Golf 8 R se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate restilizate pentru un plus de sportivitate estetica, cu prize uriase de aer si o evacuare cvadrupla in prin plan. Un set de praguri laterale proeminente si...

... patru jante supradimensionate cu design in cinci spite duble, ce ascund discuri de franare cu etriere albastre, completeaza lista cu ingrediente specifice meniului exterior, in timp ce departamentul interior va miza, cel mai probabil, pe un volan cu parte inferioara plata si scaune cu suport lateral marit.

Dupa cum precizam si anterior, noul Volkswagen Golf R ar putea debuta oficial peste doar cateva luni, chiar in vara acestui an. Informatiile referitoare la momentul in care mult anticipatul hot-hatch va ajunge in showroom-uri, dar si pretul modelului de clasa compacta si inalta performanta raman un mister.

Noul VW Golf R pe 'Ring

Noul VW Golf R pe 'Ring

Noul VW Golf R pe 'Ring

Noul VW Golf R pe 'Ring

Noul VW Golf R pe 'Ring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Noul VW Golf R pe 'Ring
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2020