Noul M4 Coupe, surprins in cele mai clare imagini de pana acum. Fanii BMW vor plange la vederea grilei frontale

Noul M4 Coupe, surprins in cele mai clare imagini de pana acum. Fanii BMW vor plange la vederea grilei frontale
  • Noul M4 Coupe, surprins in cele mai clare imagini de pana acum
  • Fanii BMW vor plange la vederea grilei frontale
Distribuie pe Facebook

Debutul mult anticipatului model bavarez de inalta performanta a fost programat chiar pentru toamna acestui an, atunci cand vom face cunostinta inclusiv cu viitorul M3 Sedan.

Motor turbo de trei litri si aproximativ 374 de cai putere, tractiune integrala in standard si-un timp de doar 4.5 secunde necesar rezolvarii celebrei ecuatii 0 - 100 de kilometri pe ora. Sunt elementele ce definesc cel mai puternic si mai rapid BMW Seria 4 Coupe al momentului, cunoscut si comercializat in lume sub numele de M440i xDrive.

Din luna septembrie insa, situatia se va schimba complet, conducerea companiei bavareze programand pentru inceputul acestei toamne debutul mult anticipatului M4 Coupe - surprins de curand in teste, pe strazi, cu controversata grila frontala (dar si alte cateva detalii interesante) la vedere.

Pentru amatorii de cifre si numere, noul model de performanta a pregatit o motorizare cu doua turbine si, din nou, capacitatea de trei litri, ce va dezvolta o putere maxima de 480 CP. In versiunea de baza, ce este drept, clientii care vor opta pentru varianta de top, insotita de indicativul Competition, urmand a se bucura de 510 cai putere.

Sistemul de tractiune, dar si tipul cutiei de viteze sunt, aparent, alte capitole unde cumparatorii vor avea de ales intre mai multe optiuni: noul M4 Coupe va fi vandut de compania BMW in configuratii cu transmisie manuala sau automata, cu valorile maxime pe puntea spate ori chiar toate cele patru roti.

Intr-un final, daca mai era nevoie de inca o astfel de precizare, bavarezii vor lansa pe parcursul aceleiasi luni septembrie si viitorul M3 Sedan, dezvoltat special pentru persoanele aflate in cautarea unui plus de spatiu la nivel de interior. Si, am mai putea adauga, pentru clientii care doresc sa stea (cat mai) departe de controversa grila frontala.

BMW M4 Coupe - Poze spion

BMW M4 Coupe - Poze spion

BMW M4 Coupe - Poze spion

BMW M4 Coupe - Poze spion

BMW M4 Coupe - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M4 Coupe - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2020