Noul Mercedes C-Class, in cele mai clare imagini de pana acum. Cum arata modelul programat sa debuteze anul viitor

Noul Mercedes C-Class, in cele mai clare imagini de pana acum. Cum arata modelul programat sa debuteze anul viitor
  • Noul Mercedes C-Class, in cele mai clare imagini de pana acum
  • Cum arata modelul programat sa debuteze anul viitor
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a celebrei masini de clasa medie din Stuttgart ar putea fi oferita exclusiv in compania unor motorizari cu patru cilindri in linie.

Prezentat publicului larg acum mai bine de sase ani, in prima parte a iernii lui 2013, cel mai recent Mercedes C-Class din istorie se apropie cu pasi repezi de momentul in care va parasi pentru ultima oara linia de productia de asamblare. Un nou model se afla insa deja in teste, unul dintre prototipurile fotografiate recent fiind surprins alaturi de un minimum de camuflaj.

Asteptata sa debuteze in urmatoarele 12 luni, viitoarea generatie a celebrei masini de clasa medie din Stuttgart pare sa reprezinte, daca vine vorba despre formula adoptata la nivelul pachetului exterior, un mix intre intre proaspat (re)lansatele E si S-Class.

Mercedes C-Class - Poze spion

La interior, in schimb, noul C-Class va imprumuta mai multe elemente de la regele limuzinelor de lux decat de la modelul care concureaza cu Audi A6 si BMW Seria 5. O demonstreaza aceste imagini spion ce surprind - foarte putin, din pacate - cum marea majoritate a butoanelor fizice a fost inlocuita cu comenzile tactile ale celor doua display-uri color din bord.

Seria surprizelor cu adevarat... surprinzatoare, daca ne este permisa o asemenea formulare, va continua aparent in compartimentul motor, acolo unde urmatoarea generatie a celebrei masini de clasa medie din Stuttgart va renunta la motorizarile V8.

Conform informatiilor obtinute anterior de jurnalistii publicatiei britanice Autocar, noul Mercedes C63 AMG va oferi o versiune electrica a propulsorului 2.0 turbo de pe A45 AMG, cu 510 cai putere pe ambele punti. Si atunci se naste intrebarea: daca zvonurile devin realitate, isi va intampina oare modelul standard clientii si cu alte unitati decat unele in patru cilindri?

O alta necunoscuta vine dinspre lista cu optiuni la nivel de caroserie, urmatoarea generatie a celebrei masini de clasa medie din Stuttgart fiind asteptata sa se vanda, in showroom-uri, si intr-o varianta All-Terrain, proiectata sa concureze cu Audi A4 Avant.

Mercedes C-Class - Poze spion

Mercedes C-Class - Poze spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes C-Class - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2020