Noul Mercedes S-Class, in cele mai clare imagini de pana acum. Cum arata viitorul rege al limuzinelor de lux

  • Noul Mercedes S-Class, in cele mai clare imagini de pana acum
  • Cum arata viitorul rege al limuzinelor de lux
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial al mult anticipatului automobil din Stuttgart va avea loc chiar in aceasta toamna, in cursul lunii septembrie.

Cel mai asteptat model high-end al anului 2020, urmatorul Mercedes S-Class a fost surprins din nou in teste, in compania unui minimum de camuflaj. Programat sa debuteze oficial chiar in aceasta toamna, in cursul lunii septembrie, viitorul rege al limuzinelor de lux se remarca printr-un exterior familiar, modificat la nivel de detaliu.

In interior, in schimb, mult anticipatul automobil din Stuttgart va miza pe un design revolutionar, cu o tableta supradimensionata in centrul consolei.

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Meniul disponibil in cazul urmatorului Mercedes S-Class va continua cu un al doilea display color, insarcinat cu afisarea instrumentelor de bord digitale. De asemenea, viitorul rege al limuzinelor de lux se va mai putea lauda si cu un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, dar si cu un nou sistem de infotainment, capabil sa invete lucruri.

Pe plant tehnic, mult anticipatul automobil din Stuttgart este asteptat alaturi de o platforma cu tractiune spate si motorizari cu pana la 12 cilindri.

Asa cum precizam si anterior, urmatorul Mercedes S-Class isi va intampina clientii inclusiv intr-o versiune cu propulsie complet electrica. Prefigurata de conceptul EQ S, varianta pe baterii din gama viitorului rege al limuzinelor de lux va oferi o autonomie maxima de peste 700 de kilometri, potrivit ultimelor informatii date publicitatii.

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Noul Mercedes S-Class - Poze spion

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Noul Mercedes S-Class - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2020