Noul Mercedes S-Class XL: Cum arata inlocuitorul modelelor Maybach

Noul Mercedes S-Class XL: Cum arata inlocuitorul modelelor Maybach
  • Mercedes pregateste un rival pentru Bentley si Rolls Royce
  • Automobilul cu pricina va servi ca inlocuitor al modelelor Maybach
  • Limuzina beneficiaza de un ampatament mai mare chiar si ca noul S Long
Distribuie pe Facebook

Poate ca germanii de la Daimler au pus lacatul la portile fabricii Maybach, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca Mercedes nu va mai lansa pe piata un automobil capabil sa fure din clientii Bentley sau Rolls Royce. Ba din contra!

Inainte ca germanii de la Mercedes sa dezvaluie in fata intregii planete noul S-Class, intregul internet vuia de posibilitatea ca ultima generatie a legendarei limuzine din Stuttgart sa fie disponibila in nu mai putin de cinci versiuni diferite. Cu doua dintre acestea am facut deja cunostinta - S standard, respectiv S Long, iar cu cea de-a treia, adica cu viitorul S-Class Coupe, ne-am intalnit cu prilejul a mai multe fotografii spion.

Desi nu este nimic oficial la acest moment, noul Mercedes S-Class ar putea fi lansat si intr-o varianta Convertible insa, pana atunci, astazi avem ocazia sa aflam intr-o oarecare masura - tot datorita imaginilor spion, cum va arata viitorul S-Class "XL", un automobil despre care se spune ca va concura cu modelele britanicilor de la Bentley si Rolls Royce.

Din pacate, informatiile cu privire la acest automobil lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este cat se poate de clar ca exemplarul din fotografii se bucura de un ampatament mai mare chiar si decat al modelului Mercedes S-Class Long. De asemenea, pe langa portierele spate alungite, noul Mercedes S-Class lasa impresia ca se mai bucura si montanti C modificati pentru a gazdui un al trei rand de geamuri - detaliu vizual caracteristic modelelor Maybach 62 / 62S.

Mercedes S-Class XL

Mercedes S-Class XL

Mercedes S-Class XL

Mercedes S-Class XL

UPDATE: Aparent, exemplarul din aceste imagini este cunoscut in interiorul companiei Mercedes sub numele de cod Super S-Class si va concura cu modelele Bentley Flying Spur, respectiv Rolls-Royce Ghost. Debutul oficial ar putea avea loc in cursul anului 2015.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes S-Class XL
mai multe