Noul Seat Arona scos in premiera in teste

  • Seat Arona a fost scos in teste
  • Acesta este bazat pe aceeasi platforma ca si modelul Ibiza
  • Este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Viitorul SUV de mici dimensiuni al celor de la Seat a fost surprins in premiera in timp ce era testat in conditii de iarna. Acesta va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din Septembrie 2017 si va fi lansat pe piata spre sfarsitul aceluiasi an.

Impulsionati de feedback-ul primit pentru primul lor SUV din istorie, spaniolii de la Seat anuntau cu ceva timp in urma lansarea unui nou SUV, de aceasta data de mici dimensiuni.

2017 Seat Arona

Acesta din urma a fost botezat Arona, dupa un mic oras al insulei spaniole Tenerife, si a fost surprins in premiera in timp ce era testat in conditii de iarna. Asa cum am mai spus, Arona va fi bazat pe platforma MQB A0, pe care o va prelua de la compacta Ibiza, si se va situa in gama sub Ateca.

2017 Seat Arona

Asa cum era de asteptat, Arona va imprumuta cateva detalii de design de la fratele sau mai mare, unele dintre ele putand fi observate in acest set de fotografii spion. In ciuda camuflajului, putem astfel vedea putin din desenul farurilor, dar si forma stopurilor spate cu LED.

2017 Seat Arona2017 Seat Arona

Liniile noului SUV Seat vor fi ceva mai netede decat ale lui Ateca, si vor semana intr-o oarecare masura cu cele ale noii generatii a supermini-ului Ibiza, asteptata si ea sa debuteze in lunile ce vor urma.

2017 Seat Arona

Pentru un plus de competitivitate, Arona va beneficia de o gama larga de motorizari dar si de mai multe niveluri de dotari. Printre acestea din urma se va regasi si versiunea X-Perience, care va propune tractiune integrala si mai multe accesorii caracteristice vehiculelor de off-road.

2017 Seat Arona

Noul Seat Arona este asteptat sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an, si va ajunge pe piata spre sfarsitul lui 2017. Desi nu a fost inca confirmat, pretul de pornire ar urma sa se situeze in jurul sumei de 18.500 de euro, in functie de piata de desfacere.

2017 Seat Arona

2017 Seat Arona

Sursa foto: Autoweek

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2017 Seat Arona
mai multe