Noul Seat Arona surprins din nou in teste. Dezvoltarea se apropie incet incet de final

  • Mini-SUV-ul Arona a fost scos din nou in teste
  • Acesta a fost surprins in Spania
  • Urmeaza sa fie prezentat in iulie
Distribuie pe Facebook

Prototipul noului Seat Arona a fost surprins in timp ce era testat pe drumurile publice din Spania. Crossover-ul compact urmeaza sa debuteze oficial in luna iulie, primele comenzi putand fi receptionate spre finalul acestui an.

Desi nu mai este niciun secret cum arata fara acest camuflaj, avand in vedere acele imagini scapate cu ceva timp in urma pe internet, Seat nu renunta sa ascunda noul Arona. Acoperit in continuare de aceeasi folie care ii acopera toate detaliile estetice, crossover-ul spaniolilor a fost surprins pe drumurile din peninsula.

2018 Seat Arona- imagini spion

Daca pana acum toate prototipurile purtau diferite elemente care se vor regasi pe nivelurile de echipare superioare, cel din imaginile alaturate pare sa fie versiunea standard, sau cel putin una din partea inferioara a gamei. Primul detaliu care intareste aceasta afirmatie sunt farurile, carora le-a disparut semnatura de zi cu LED, si au aparut "clasicele" halogene. Partea dorsala pastreaza totusi un aer premium, multumita blocurilor de lumini cu LED.

2018 Seat Arona- imagini spion

Habitaclul nu a aparut pana acum in niciun set de imagini, insa stim ca va semana cu cel al modelului Ibiza. Vorbim asadar de un plan general cu foarte multe unghiuri drepte, un sistem de infotainment cu display touchscreen de 8 inch si conectivitate Full Link, dar si un volan in trei spite.

2018 Seat Arona- imagini spion

Noul Arona este dezvoltat pe celebra platforma modulara MQB a parintelui Volkswagen, iar gama de motorizari va fi imprumutata deasemenea de la modelul mentionat cateva randuri mai sus. Clientii vor putea opta pentru doua motorizari pe benzina si un diesel de 1.6 litri. Cea mai slaba motorizare va fi unitatea de 1.0 litri cu 3 cilindri, iar varful de gama va fi reprezentat de agregatul de 1.5 litri TSI, capabil de 145 de cai putere.

2018 Seat Arona- imagini spion

Crossover-ul constructorului din Martorell va veni in standard cu o transmisie manuala, insa pe lista de optionale se va regasi si una automata DSG cu sapte rapoarte, alaturi de tractiunea integrala 4Drive.

2018 Seat Arona- imagini spion

Seat este asteptat sa prezinte oficial noul model in iulie, urmand sa poata fi achizionat spre finalul lui 2017. Gama de SUV-uri a spaniolilor se va mari in 2018 cand este programat un nou astfel de vehicul, cu trei randuri de scaune de aceasta data, care sa rivalizeze cu Skoda Kodiaq.

2018 Seat Arona- imagini spion

2018 Seat Arona- imagini spion

2018 Seat Arona- imagini spion

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2018 Seat Arona- imagini spion
mai multe