Noul Volkswagen Touareg a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta

Noul Volkswagen Touareg a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta
  • Noul Volkswagen Touareg a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor sase - sapte luni, inainte de sfarsitul verii lui 2023. Potrivit unor surse familiare cu planurile marcii din Wolfsburg.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si jumatate, cel mai recent Volkswagen Touareg din istorie se apropie incet, dar sigur de clipa in care va parasi definitiv - odata pentru totdeauna, linia de productie. Din fericire insa pentru clientii modelului respectiv, nemtii pregatesc - zilele acestea, lansarea unei versiuni mult imbunatatite a generatiei cunoscute sub numele de cod CR, primele fotografii si imagini neoficiale surprinzand perfect modificarile de la nivelul departamentului exterior.

A post shared by CocheSpias (@cochespias1)

Tradat de propriul sistem de infotainment, viitorul vehicul al companiei cu sediul in Wolfsburg se bucura de o parte frontala redesenata pentru un plus considerabil de agresivitate, diferite schimbari fiind operate, mai mult ori mai putin surprinzator, si la nivelul partii din spate a caroseriei, unde lista atractiilor principale culmineaza cu noile blocurile optice. Din meniu nu ar trebui sa lipseasca, ce este drept, nici jantele cu design regandit sau culorile proaspete.

Asteptat sa debuteze pe parcursul urmatoarelor saptamani, conform unor surse la curent cu planurile nemtilor, mult anticipatul Volkswagen Touareg Facelift ar trebui sa isi intampine clientii alaturi de o gama de motorizari special optimizata pentru o doza extra de eficienta - si, de ce nu, performanta. Pretul de pornire nu reprezinta - la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, cu precizarea ca nota de plata a variantei actuale incepe, daca mai trebuia mentionat, de la ~57.666 euro.

Volkswagen Touareg Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Volkswagen Touareg Facelift - Primele poze
mai multe