Nu i-a venit sa creada ca-l surprinde pe camera. Cel mai puternic M5 din toate timpurile era necamuflat

  • Cel mai puternic M5 din istorie
  • Ar putea fi lansat in lunile urmatoare
  • Motor V8 twin-turbo cu peste 625 CP
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins un prototip necamuflat al noului BMW M5 CS. Acesta urmeaza sa fie cel mai puternic M5 construit vreodata de brand-ul din Munchen insa momentul lansarii este inca necunoscut.

Celebra divizie de performanta de la BMW a fost ocupata in 2019. Anul acesta am facut cunostinta, printre altele, cu X3 M, X4 M, X5 M si, poate, pana la finalul anului vom vedea in sfarsit si noua generatie M3.

BMW M5 CS - poze spion

In ultimele luni, specialistii BMW M au lucrat si la cel mai puternic M5 din toate timpurile. Ne referim aici la M5 CS care urmeaza sa fie bazat pe actualul M5 si nu pe versiunea facelift, aflata si ea in lucru.

Fotografii spion au surprins recent un prototip complet necamuflat. Finisat intr-o nuanta mata, acesta era echipat cu un set de jante aurii, o aripa spate din carbon, frane de inalta performanta cu etriere rosii si emblema M5 CS la loc de cinste, in partea dreapta a portbagajului.

BMW M5 CS - poze spion

Ramane de vazut cate dintre acestea isi vor face aparitia pe versiunea de productie care, daca ar fi sa ne luam dupa actualele M3 CS si M4 CS, ar urma sa mai vina cu un splitter frontal si o capota din carbon si un sistem de evacuare M mai putin restrictiv decat cel "standard".

BMW M5 CS - poze spion

Ca tot am intrat in detalii tehnice, noul BMW M5 CS va avea cu siguranta si o suspensie recalibrata iar motorul V8 de 4.4 litri twin-turbo va dezvolta mai mult decat cei 625 CP ai lui M5 Competition.

BMW M5 CS - poze spion

Asa cum spuneam, momentul lansarii noului M5 CS este inca necunoscut dar judecand dupa starea acestui prototip, nu ar trebui sa mai treaca mult timp pana sa-l vedem purtand "haine" de productie.

BMW M5 CS - poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M5 CS - poze spion
mai multe